Friday, March 7, 2014

Suami Orang. Di Mana Keseronokkannya?

Been busy lately
Shit busy I tell you

Sighhhh

Its been horrible 3 days, and I can't wait for my 2 days off
Once I enter the system, I just have time to chit chat and looked at my phone during meal and toilet run
The 9 hours time you feel like a snap. Danggg, habis keja log out.
Pastu pengsannnnnnnn.. -__-"
What we can do right now is totally blame the mgt
It doesn't change any of the worst situation because they don't give a damn about if the employee will suffer etc but of course u need someone to blame kan?

This past few days, I feel like I can't wait to bid adios to this stupid mgt

So kalau dulu I have times to read the feeds of fb, I know what happened there and there
But nowadays? Naaahhh..
Its all about work work work

So bila kita baca all in one shot, u pening sket

Cthnya kes betina si Hanez Suraya
Aku tahu aku takde hak nak komen berjela sebab aku 27 tahun dan single and anything can happened
BUT why u so low HS? Why?
Muka kau kalau aku tgk time PC tu haihhhh I have no words
Aku ada banyak soalan nk tny tp aku tak paham mcm mana kau di posisi mempunyai hubungan dengan suami orang and you feel like you in the right place?
NO NO NO NO
Kau tetap salah sebab kau ada affair dengan SUAMI orang
Kenapa tak settle kes cerai and then baru start buat statement
Time tu org dah tak kisah even kau kawen dengan orang yang duit berkepuk kepuk
And kenapa kalo si R tu kemaruk sgt dia tak ceraikan bini dia?
Ada budak opis aku cakap, yang kaya tu bini dia. Entah la wei..
Tapi aku harap sgt la lepas ni dah takde statement bodoh dari si HS tu
Herghhhhhh..
Itu la bila perempuan-perempuan suarakan pasal poligami, ada pihak kata benda tu di benarkan dalam Islam
As from me, aku tak cakap benda tu salah.
Tapi dalam banyak2 kes poligami, berapa kerat sangat did that in a right way?
Berapa ramai yang pg kahwen kat Thailand sebab taknak bini 1st tahu?
Sanggup bayar denda asalkan rahsia selamat
And kalau bini 1st tahu, berapa ramai yang betol2 adil?
And dalam semua2 kes, berapa peratus yang kahwin lebih dari satu semata-mata sebab nafsu?
Think...think!

#EhBergozzipArtisPulekkkk

And then kes ban Ultraman (OMG)
Ultraman ok, Ultraman.

Pastu tetiba ada PRK Kajang entah from no where (I seriously igt PRK akan ada if the YB mati only..ooh bodohnya I,,,, Lulz)
And suddenly you rasa our negara punya politics like a JOKE

And pasal kes catu air. Kalau kakak admin tu tak busybody agaknya aku mmg takkan tahu kot.
Alhamdulillah tempat aku selalu dlm kawasan terpelihara...sujud syukurrrrr

And banyak lagi
Tapi sebab sekarang dah 2.25AM and I need to update ma resume for besok punya career fair
Please pray for me.
Pray for the best.

Xoxo






No comments: