Monday, February 17, 2014

Trust

Bila tak berkawan di cakap sombong
Bila banyak kawan, macam-macam pulak karenah

Sejujurnya, aku bukan peramah
Ada kalanya self confident aku memang tak pernah tinggi
Kalau campak aku tiba2 ke satu group yang sangat2 stranger, aku takkan bercakap sampai la ada org datang approach aku

Buruk perangai.

Satu lagi perangai buruk aku, memang suka gozzip
Haihhh...kadang2 rasa jugak mcm kepochi, semua benda nak tahu
Kalau tak tahu rasa terpinggir

Tapi tu dulu
Sekarang bila keja, aku punya skill gozzip tu punya jatuh menjunam
Or maybe sebab ada lagi ramai orang terer lagi dari aku.
-__-"

Satu benda aku belajar bila bergaul dengan pelbagai jenis manusia ni, the obvious pengajaran adalah:

DON'T TRUST ANYBODY

Bila spesis mcm aku yg follow the flow, kebanyakan keadaan aku ni berada di setiap tempat di masa yg betol
Aku tak mintak ok hahaha
Sampaikan banyak sangat benda aku tahu, aku wish aku tak akan tahu dah apa2
Spoil little brat.

Everybody show their true colors
Tikam belakang,
Tak puas hati,
Depan cakap baik, belakang kutuk
Dengki
Buat pala

Urghhh...tired.

xo



1 comment:

Ekmi Rabat said...

template baru nampak..lama x bc blog