Thursday, April 11, 2013

I Want Road Trip Again...

as a single lady, i cant deny ada masa when u feel very very alone and just alone
u think its easy for me to look at facebook and saw all friends dah beranak pinak?
i did once upon a time think how la when i have kids? sakit sangat kah bila beranak? boleh tak nak buat c-sec je mak? -_-" (which is mom lepas tu menjerit kat aku hahaha)
yeah yeah i know its a lil bit overrated.
tapi of course lah i have that motherhood punya naluri tu weh..cant imagine how a person can think of not wanted a child. rugi.

ada masa i have to let myself merungut and sedih and rasa mcm kena hempap sekejap
then i have to pull myself together and moved on.
pegi keja, bawak moto, tunggu lrt, live, dreams and dreams.

ah, rindunya zaman belajar.
cliche but yes, bila kau kerja baru kau rasa zaman belajar lah kau live the fullest.
lucky for me ada kawan-kawan yang sangat-sangat mewarnai hidupku..cewahh..
ada masa kami seronok tak ingat dunia, bergaduh sampai sunyi sepi, but thats life.
we called us 5 Idiots.
and I love my idiots.

Mode rindu sangat sangat ON


we have like hundreds of folders only featured millions of our pictures so I actually dont find it hard to pick pictures. hahhaa
cuma malas nak godek-godek and buat mcm gambar kat atas tu.
but tetiba rasa nak berjalan and teringat trip we all pegi Kelantan hehehe
so many memories and stupid things la happened. hahaha


i miss you guys..lets go road trip again :)


till then,

bye.

xoxo

p/s: aku tak paham apa relate nya opening kat atas dengan matlamat asal entry ni. wakakaka anyhow, thank you. :D

No comments: