Saturday, March 16, 2013

Jom Bali

Dah lama tak rasa betul2 off Saturday & Saunday
Rumah sewa rasanya bulan pertama or kedua ni kena bersabar la sebab memang xde apa-apa.
Hehe I'm ok.

Well, hari ni pegi Aeon Big or formerly known as Carrefour
Blue no more, now dah oren je semua.
Pegi cari almari baju.
Aku tak boleh nak berkemas dekat bilik aku justeru aku masih lagi tido kat ruang tamu.
I dont know where to start sebab aku tak tahu mana nak letak baju
So all the bajus dalam luggage, beg semua lagi.
Nak pakai, ambik & iron.
Ah, sedih.

So kebetulan Aeon Big ni ada buat offer almari kain
3 pintu punya Rm119 jekkkkk (harga asal RM219 kalo xsalah)
Ok la alhamdulillah rezeki cumanya kena berusaha keras time depa mai deliver almari tu.
Yes yes, kena pasang sendiri woi. :(

And lunch dekat Jom Bali.
Tak paham jugak apa makanan yg relate ngan Bali sebab aku pun x penah sampai Bali.
Tp aku makan nasi lemak ayam and Tihin makan nasi lemak seafood.
Beverage nya lah kot yg aku rasa special sket
Aku minum Laici+Lemon+Asam Boi.. mmg pelik la tapi SEDAPPPPP
Tihin punya Ribena+Laici+Soda hahahhaa

Tapi overal sedap la, worth la RM45hengget tu








and last but not least, aku beli penyapu lidi harga RM5.50 LOL
never thought in my life i'll buy that HAHA

adios!

xoxo

No comments: