Saturday, November 17, 2012

The Heels, Terengganu And Me.

Seminggu menuju ke weekend gateway to Terengganu.
Kehkehkeh "weekend gateway" kau haaa...
Padahal weekend yg akan be the mark of the end of my student days.
HAHA (walhal mak aku sibuk benar suruh aku further for master,,,cik tak larat mak aiiii....)

so, everything semua dah hampir settle
tinggal nk byr the fee and ambik jubah when we arrive there on Friday morning
the tempat tinggal, the baju, the heels semua dh settle.

speaking of the heels.
semenjak mula masuk gaji awal bulan lepas u have no idea apa benda the little inside of me menjerit everytime lalu kat depan Charles & Keith and i was looking and trying this one gorjes heels.
one thing yg halang aku dr beli, harga of course and when i decide to put the price issue aside, masalah size pulak haaaaa..
yesterday, when aku decide beli je la sbb dah dkt dh waktunya nak g Terengganu dah kan, tetiba C&K buat year end sale.
Tasha awal-awal pagi dh bgtahu aku, ada sale, sale, sale!
Wah, excited gituuu

Habis keja pas maghrib, pegi la aku ni ha,
C&K penuh manusia, aku pegi kat tempat heels aku suka tu.
Masyaallah, mcm kena rompak aku tengok..kecoh,manusia ramai
Pastu ada sorang budak arab kecik ambik satu-satu pair of heels baling sana sini
Pastu sorang pekerja ni dok ketap gigi tahan nak marah budak kecik tu miahahahaha

Disitu jugak aku terus xde selera kat kasut tu.. HAHAHAHA
entah la pasaipa, tapi minat tu hilang terus.
bukan sebab budak tu baling-baling or pekerja tu ketap gigi ke apa
hahaha entah lah, i anggap ni satu petunjuk dr Allah SWT
miahahahaha

finally i went to the 2nd choice
well, kita mesti la ada backup plan kan???
heeeeeeeeee..
so this is my catch this month :)



if you asked me, berlatih ke pakai this thing before nak naik pentas
the jawapan is absolutely YES
kahkahkahkah
gila lama tak pakai heels. wedges ye la

so, 5days to go!!!!!!!!!!

Terengganu, wait for me!!!



hehehe look at me zaman belajar
sooo pucat muka eh! hahahaa

and can't wait to jumpa these idiots!





and laut, wait for me!! #lautlover

daaaaaa!

xoxo



2 comments:

Faeiz Saad said...

mak ai kasut hang, awat yang tinggi sangat ni tumit dia? tolong la jangan malukan mak abah nanti jatuh kat tangga nak naik amek segulong ijazah...huuuuu

Shasha Saad said...

HAHAHAHAHA
aku dh agak mesti hang nak pesan mcm tuuuuuuu!
hahaha no worries la.. aku berlatih setiap hari okay! ngahahaah