Sunday, November 11, 2012

Istanbul, satu hari nanti aku sampai!

Assalamualaikum and haiiiiiiiiiiiii!

Kalau sesapa dh tengok Istanbul Aku Datang (IAD), mesti tergelak tengok Maggi Asam Laksa dengan perkataan "jangan biadap!"
HAHAHAHA
they are soooooooo cute!

well,
i know some of us, Malaysian yang mcm alergik nak tengok cerita Melayu kat panggung, isnt it?
tak berbaloi, typical Malay drama, and so on...
i dont have any problem with that, hak masing-masing lah kan???

i ada dengar pasal IAD for sometimes and i mmg ada rasa why lambat sangat dorang nak release?
i love Bernard Chauly films sebab most of his film mesti ada Fazura (yes, I am Pajura fan u olls!) and films dia mmg mcm fresh gituew, ala-ala chick comedy laaa.. my favorite genre,

So, ptg tadi I dah berjaya tengok IAD dengan my dear Tihin
kehkehkeh mula-mula dia nak paksa i tengok Sinister citer horror tu, but maap lah kakak mu ini
aku mmg pangkah awal-awal citer gitueeeewwww

so, i takde la nak review sangat but i let u know, I sort of gelak sepanjang cerita tu
and masyaallah Istanbul kenapa kau cantik sangattttttttt????
Tihin tengah-tengah gelak tu cakap "kak, bila kita nak sampai ni? 2014 nak?"
hamboiiiiiiiiii...hahaha but why not kan? buat tabung "europe" dari sekarang..every month menabung utk pegi Europe! amazingnyaaaa..

overall, i boleh kasi 4/5
why not 5/5? im not a fan of that kind of ending, too fast hehe yep, particular sket eh bab-bab ending ni!
hehehehe
but seriously guys it worth every penny.

i'm not Lisa's fan, but this one i must say i like her man.
very cute, petite and cute cute!
her dress, her legging, her bags and all her crazy freaking HEELS, omg i loooooooooove it!

and Beto Khusyairi well done *clap,clap*
u did such a good good job.. i likeeeee!
hmm, Tomok and Aizat - u guys can improve more hokayyy!




love love Lisa's heels! sukaaaaaaa!

So guys tunggu apa lagi, sari nengok cerita horror, baik la tengok citer ni!!
heeeeeeeeeee

till then,

babye!

Xx

No comments: