Wednesday, October 31, 2012

Reward Sebulan Sekali.

Hari tu sembang dengan Apat pasal duit


Apat : Gaji hang apa yang fixed setiap bulan hang spend?

Aku: Hmm, sewa rumah, bagi kat abah ngan mak, bil, duit kutu, transportation, ptptn, hmm.. kasut..

Apat: Apadia yang last tu?

Aku: Kasut. Awat?

Apat buat muka tak puas hati.


HAHAHAHA

Aku dah berjanji kat diri aku - bagi hadiah kat diri sendiri beli kasut baru every month.
Hari tu nampak kat Sogo satu kasut mcm ballerina punya kasut kaler hitam ada diamond dekat ribbon kasut.
OMG amazingly beautiful dan paling penting comfortable.
And sangat perfect untuk my graduation day
TAPI...
Pusing belakang tapak kasut tengok harga hmm pastu aku letak perlahan-lahan, sangat berat hati.
Huh sedih eden.

Kalau compare hanbag, aku lagi gila kasut.
Tetambah tempat keja aku tu dekat ngan mall, mmg cari nahas sungguh la.

And when comes to idol about shoes, she must be the person!


there's something about SJP 
i didnt feel that she is the most beautiful actress at Hollywood but she just so fabulous wearing any designer shoes!

well, sapa takmau wardrobe mcm Carrie dapat dalam SATC 2?
Gila amazing masyaallah kalau aku boleh aku tido kat situ hehehe
but kalo dapat wardrobe mcm kat bawah ni pun aku bersyukur.
hehehehehehe



byebye
p/s: so, what u olls kasi hadiah to diri sendiri when dapat gaji? :)

Xx

4 comments:

CikSpek said...

tgk keadaan. ada rasa nak beli, tak payah tgu gaji pun beli jugak. hehehe. susah betoi nak berjimat :P

Nadira Naima said...

lipstick and lipbalm. hahahaha. or any makeup item(s) :P

Shasha Saad said...

hehe aku 2,3 hari ni asyik lalu depan Charles&Keith dok usha satu heels gorjes ni. haduiiiii, dugaan sungguh!

Shasha Saad said...

u are so lucky. unless u spend on lipstick mahal. btw, hari tu i pun ternak beli revlon punya red lipstick.. aaahhh, gorjesnyaaa!!!