Tuesday, June 5, 2012

Selamat Ulang Tahun.

assalamualaikum.

setiap tahun bila 2nd of June must be something special for us, my family.
we might not celebrate it but deep deep inside every one of us can feel the happiness.
hehehe

berkesempatan di sini, i nak ucapkan Selamat Ulang Tahun to my bestest coolest brothers in the world.
Muhammad Fadliesyam bin Saad (33)
and
Faeizulazlan bin Saad (31)

haaaaaaaaaaa..mesti ingat kembar kan?
tak ahhh..
mak & abah mcm mana ntah ter-plan anak 1st & 2nd terkeluar sama tarikh but beza 2 tahun.
hehehehehehe

dulu-dulu memang la celebrate, tapi sekarang dah tua takdak ah orang nak celebrate
huehuehuehue kidding!
busy lah semua kan.. Ain lah tukang nyanyi kat Ayah dia ngan AbahNgah dia.
hehehe

so, i wish to both of u semoga panjang umur, di berkati hidup oleh Allah SWT, di murahkan rezeki, sihat & bahagia selalu.
i might never said this in front of u guys but I LOVE YOU GUYS SO MUCH!

happy birthday again!

Xox

No comments: