Thursday, January 5, 2012

STRAWBEARU FEATURE IN LIBUR JAN 2012

assalamualaikum and HAI!!!
happy 5th of January everybody!
im being nothing but BUSY with final,
24/7 with books, library, (ok, 24/7 seems so over reacted hehehe) 
so, 2 papers down dengan jayanya and FIVE to go! 
aiyooo!
and im being the pemalas-est student ever! seriously! 
kalo takde team study yg tolong i study, sumpah aku blur jawab exam! 
thanks u olls! love u olls deep deep! 
kehkehkeh

ok, tujuan update blog pada pukul 645am ini tidak lain dan tidak bukan nak menghebahkan kepada seantero pelusuk dunia, jom beli magazine LIBUR edisi Januari 2012. 
harga RM 6.90 saja! 



why i persuade u guys to buy it?
selain drp itu korang yang Anak Perak, mesti korang bangga sebab tu hot-stuff-issue bulan ni,
hehehehe
but the important part is, STRAWBEARU featured in this magazine!
2 pages about their so beautiful showroom and some description of their business.




im so proud of Strawbearu's team!
go go go
u guys are sooooooo good!

kalau ingat lagi, tahun 2010, i once posted entry pasal new showroom.
rasa mcm baru je, cepat nau masa berlalu.........
ini ha link nya.. Strawbearu's New Showroom

so, to anybody from any universities, schools, companies, organizations or even individual (free delivery in Peninsular Malaysia) who likes to make an order, jangan malu-malu, segan-segan call office seperti number di dalam magazine saya snap diatas

teheeeeeeeeeee ;)

or also can contact person in charge ini:

016 444 8448 | syam@strawbearu.com (Mr. Syam)
016 442 8448 | azfar@strawbearu.com (Mr. Azfar) 

 or 
even me... muehehehe

email : lilgurlshasha@gmail.com

 (sempat pulak buat iklan!)

antara produk Strawbearu adalah official tshirt for my course family day!
kualiti sangat memuaskan dan alhamdulillah, semua yang beli l


ok, sekianlah sampai di sini.
plannya nak update pendek jek, dh aku melalut berjela!!

so guys, support Strawbearu!
hokayyyy?

XOXO

No comments: