Sunday, December 4, 2011

Lawak #Akmal


26/11/2011
2am (if im not mistaken la)

Fatin, Akmal and I tengah siapkan kerja untuk cenderahati Annual Dinner
We are soooo tired sebab petang tu we all dah kuar cari barang kat bandar,
bila balik memang lagi penatttt sebab dah tahu banyak keja menanti.. sobs

so, thank youuuuu so much to Akmal and Fatin and also Normah yg tolong I sampai lah pukul 5.55am
Fatin ngan Akmal 3 lebey dah pengsan, Normah sambung pastu.. ;)

tapi di sini nak cerita satu benda yg aku rasa sampai tua pun kalau aku duduk sorang terfikir, mesti aku gelak pelan-pelan sorang-sorang.. kihkihikih

as i inform, we all penat, so sambil buat keja tu mcm ngantuk, lalok suma ada dah..
pastu kami paksa Akmal g goreng nugget tempura (nyum sedapnya!)
pastu sambil makan tu terjadilah perbualan epic ini :

I : Kalau dapat kahwin ngan anak yatim best jugak!
Fatin : A'a (sokong)
Akmal : Kenapa pulak?
I : Ye la, senang la sikit. Kalau nak balik raya pun satu je pilihan (kehkehkeh)
Fatin : Sambil makan dan terus menyokong
Akmal : Tapi Kak Sha, nanti Kak Sha mana boleh buat jahat kat suami Kak Sha.
Fatin & I serentak pandang sesama sendiri pastu tengok Akmal : Kenapa pulak?
Akmal (dengan muka serius & selamba) : Sebab dia anak yatim la!
Lalu seraya dengan itu, Fatin & I apa lagi KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH
Sambil tu jugak Akmal dengan manjanya berkata : Betul laaaaaaaa saya cakap! 

dan kami masih dengan KAHKAHKAHKAHKAHKAH untuk beberapa ketika!


KAHKAHKAHKAH

Akmal, Akmal, *geleng kepala*

XOXO
*rasa terhibur tak*
HAHAHAHAHAHA

No comments: