Saturday, June 11, 2011

Review : KL Gangster

or i perhaps just banyak put my opinion more on Malek huihuihui

ahhh,, where should i start?


perhaps with this :




or this,,



or this,,,



or maybe this,,,



or

this?


*tetiba*

hahahahaha

no lie or no offense (kehkehkeh) i watched just because of him.
apa gaduh2 ni? bukan my type of movie ok. remember, i watched Hannah Montana The Movie, ok?
hahahaha

feveret line must be this

"cuti sudah habis," dengan gaya keunggulan Malek, perrrrgghhh *meltingnya akuuuuuuuuu*


i watched on 3rd day premiere and still, the tickets all sold out okay.
and get this, i managed to get the ticket alhamdulillah but dpt in front seat babyyyyyyyy..
asyraf marah aku smpi merajuk taknak masuk...tapi berani dia x ikut ckp aku??? hahahaha
awal2 asyraf cakap "aku pening niii!" hahahhaa
i cool je sbb aku yg pilih seat.tp ye la, lenguh lah sket hujung2 tu. sket je. huhuhu
overall, the movie is fine. i'll give 4/5 but plus Malek i'll give 4.7/5 hahahahahaha


ok, lets see what i love beside Malek

1. Malek
2. Malek
3. Malek
4. Sneakers Malek
5. Part Adi Putra awal2 tu, shirtless berjalan ke depan mcm samseng2 Jepun u know... sket je la aku rasa
6. Zizan. well, who doesnt love that crazy guy? hehehehe

and most of the jalan cerita okay, tak bosan.

erk erk cuma Shamsul Yusoff tu je...paham2 la.. hehehehe



ok, thats all.

Aaron Aziz hot stuff ye skrang? dengan Nora Elena lagi, pastu nnt ada citer baru lagi.
hensemmmmnyaaaaaaaa diaaaaa!


Xoxo
adakah pelik jika saya tiba2 hendak menonton Evolusi KL Drift? hahahahaha

No comments: