Tuesday, June 21, 2011

and now the feeling just fly away through the rainbow (eceh..ayat!)


Sedang ku membaca wajahmu
Senyumanmu menggambarkan sesuatu
Jika kau fahami isi hatiku
Ku tak ingin waktu henti tanpa mu

"Asfan, Terhenti Di sini, 2011"


Zam cakap hati I keras, memilih sangat,
-orang sms me not according what i like pun i berkira (so? kalo sms mcm tak reti mengeja, how can u live with that?)

if I ever talk with her about our future in term of love life, she will be the worried one, while I asyik pangkah apa saja dia cakap.

perhaps, dia dh bekerja, the pressure is ON! (totally)
dulu maybe i tgk the bride and groom and in my heart i'll definitely said "awwww, bestnya!"
but now, i'll think like this, best hari ni je, ke depan cane? (look, how critical am i?)

Zam like seriously worry when it comes to right person for her,
im a lil bit worry when i have angau on Malek aka Aaron Aziz (kuikui), but when those angau over, i feel nothing,
maybe i lebih risau IF those stuff kuar dr mulut mother and father,
i mcm nak lari cepat2 if dorang ingin memulakan conversation tersebut
i macam nak tutup mulut maklang when dekat Nagoya dia tanya mother, taknak tgk kain langsir ke?
then mother jawab, tunggu next kenduri la! 

isk, benci tau! 

buat je la langsir kalo nak buat, perlu ke tunggu kenduri kahwin??? ha, perlu ke???

now i dah risau, why aku takde perasaan ni?
why aku dah tak rasa Aaron Aziz attactive ni?
why wei? why?

*lagu kat atas tu OST Nora Elena, aku sukaaaaaaaaaa sangat. aku suka lirik nya (bijak tak aku skrg, study lirik weisss hehe)*

and btw,

my first SIL 'taught' me a lot on what u CANT eat during pantang and AFTER PANTANG also 
and all those stuff that i think all my side dish such as Laksa, air ais, mempelam i can tolerate tau

BUT

last Friday, i just happened to know that MANGGIS also kena pantang maaa..
yes, those my freaking favorite thing in this wide world!!!!
HOW CAN woii?


kasi aku seguni pun, aku leh habiskan sorang2 tanpa perlu bantuan orang lain


(okay, i know i've go too much far isnt it? kehkehkeh)   


Xoxo



No comments: