Thursday, May 5, 2011

tak paham...

sepi.


sighhh..

aku 2,3 hari ni mmg elak tau dengar lagu2 sedih
konon2 taknak sedih laaaaaaaa


aku pun tak faham aku nak sedih apa.
kan aku dh bgtahu kat previous entry, kalo dekat2 nak cuti panjang ni ada satu macam feeling
bukan feeling taknak balik Kedah
of course la nak balik sbb dah lama x balik kan.
ngan baby Ammar pun aku tak sempat beramah mesra lagi tau

tapi

itu la yg aku pelik tu
wth aku nak sedih, berdebar ntah apa2 laaaaaaa
tihin dah balik tadi
walopun dia bukan balik Johor, cuma balik Kuala Ibai je, sama lah jugak
pasni 4 bulan baru jumpa.
Aiman katanya japg kul 1 ayah dia datang ambik,
usung skuter dia sekali huuuuuu
semalam last lepaking ngan 2 ekor ni kat Kopitiam.
bye bye ngan Aiman time dia nak belok masuk rumah dia.

sobss


aku kadang2 pk what the best last scene we shall be when we last meeting that person utk tempoh yg lama.
(pehal la ngan ayat aku)
ngan Aiman bye bye atas moto.
ngan Tihin salam sambil pejam mata...

ngan Zaher? Epul? Daniella? Yg lain2?


sighhh


apa lah masalah kau ni Sha???

aku rasa aku perlu balik 7hb!!!!

Xoxo

1 comment:

Ekmi said...

bila kali terakhir kita jumpa eh??