Wednesday, May 4, 2011

one last morning at McD.

exam dah habis. 
tapi fyp belum habis.
nak habiskan jugak malam ni.
pastu besok boleh jumpa Datin ngan Puan Wan pagi2. 
dengan harapan dorang tak akan ubah apa2,
so boleh call tiket nak balik 7hb. 
tapi.... 
kalau kena ubah, maksudnya macam kena balik 8hb. 
sobs.

so, harap2 tak de pape lagi nak kena ubah.


so, semalam lepas habiskan masa buat fyp,
kitaorg keluar g McD.
sebab exam dah habis dan mmg dah lama tak kuar ramai2.
pastu mcm dah lama ye tak tepek gambar 

ok la, jom layan gambar2
ini rehat kejap pas dah habiskan 2 literature review. 


the housemate


sebelah kiri bajet artis





ko ingat ko artis ke???


jumpa fufu yg esoknya ada paper tapi kau pukul 230 ada kat mcd lagi. wth???



haaaa, dah nampak muka artisss...



the adik yg sangat2 lah cacat


sape kata aku gembira final dah habis???
muka mcm tak tido 80juta hari.



korang tahu tak,
ipta semua nanti cuti 4 bulan tau.
4 bulan!

aku kan setiap kali nak cuti panjang,
selalu pikir, lama ke cuti ni? nak buat apa cuti ni?
pastu sedar2 eh cuti dah habis ke?

pastu aku mesti rasa berdebar nak cuti.
entah nape rasa mcm tu aku pn tak paham. hahaha


Selamat Bercuti semuaaaaaaaa! 

Xoxo

1 comment:

lionteen said...

fyp dah sttle. exam dah sttle. yeyeh. hehe