Saturday, May 7, 2011

mengaku.

salam..

selamat hari sabtu.

malam ni epul ngan daniella balik.

..............................................................



sighh..

zaher and i balik isnin. insyaallah. pasti.

sindrom berdebar aku before balik cuti tak reda lagi.
pantang mekda or ayu bukak citer sedih mula lah air mata nak meleleh.
sampai dorang pun terkejut..dah aku mana penah tunjuk emosi kat dorang.

aku mengaku,
sebab pe aku rasa mcm ni,
sebab beratnya hati nak berpisah-bercuti ngan budak-budak 5 ekor nih.
sape?
sape?
2 ekor dah balik, 2 ekor lagi nak balik malam ni, tinggal la aku berekor ngan sekor lagi.

time nak bye bye ngan aiman,
sayunya hati. sebab terpikir, lama lagiiiiiiiiiiii nak jmp dia semula.
nampak muka dia pakai helmet and dia kasi hon.
pastu lupa nk msg dia before dia balik
tup tup perasan dia announce kt fb ngan twitter dh smpi pahang.
alhamdulillah. sedih and happy.
semoga aiman practical elok2 ye.
aiman selalu teman kaksha makan. im gonna miss u a lottt!

tihin pulak, aku tertido kat luar ngan sally sebab panas gilaaaaaaa
aku bangun pagi tengok dia dh lipat tilam dia.
time tu la aku mula rasa sedih terpikir, eh budak ni dah nak balik yeeee..
aku tido balik then aku sedar ummi dia dh sampai.
aku nak termenangis sebenarnya, biasa lah emo kan.
aku masuk bilik yg dh jadi stor then baring.
pas dia angkat barang, dia masuk then salam.
huuuuuuuuu, sebak pulak..
mesti la aku rindu nak tolak kepala kau atas moto tau!
rindu nak tgk kau online 24 jam,
rindu nak bergossip ngan kau.
huuuuuuuuu

dengan epul ngan zaher maybe paling terasa sedih
sebab sejak mula edit video, aku mmg setiap malam ngan 2 orang ni je kat library.
then final, setiap masa kot ngan dorang and daniella.

epul tak ambik fyp.
so, dia bleh balik ikut jadual lah.
kami bertiga selalunya dr umt mmg sama2 smpi mbkt.
then like a tradition (ceh) lepak Mcd smpi time naik bus.
then bye bye dorang and zaher akan cakap "nak nanges lah tu"
aku cebik kat dia cakap "mana ada..eeeeee, please la!"
i mean it okay,
but this time around, im not sure.
of course la aku xleh nanges depan dorang. haha
tp mst sakit dada tahan sebak.
of course dua budak perasan hot, aku mmg kena ambik masa untuk tak nak rindu kat korang.

u know, when u used with some people and when u nak berpisah for 4 months, how r u feeling?
dont lie to me. kita mmg excited nk balik kg.
but then, after a week or two u akan rasa, isk nak buat ape eh?
dalam erti kata lain BOSAN. unless u find a job.
but still, to get use to other environment bukan senang. kan?

i punya alasan nak sedapkan hati
nak jumpa baby Ammar.
nak makan free maksud aku kat sini durian.
erkkkk

tu je kot.

pastu nk kn collect data kat Kulim and Penang.
aku nak paksa sape la tolong aku ni!

btw, itu boleh kasi aku gila kot bukan seronok.

eh, terlupa pasal daniella.
dia pun baru join the club.
banyak tolongggg we all in studies.
thanks daniella. u pun of course akan di rindui.
semoga perjalanan nk g umrah tu okay ye!
ingat aku suruh doa apa!
tauuuuuuu!


malam ni walopun epul balik sorang2 ke jb,
i ngan zaher akan teruskan tradition tu jugak,
we all gonna send him and eat the Mcd together.
walopun selera aku 2,3 hari ni dh mati.
and we gonna bye bye him and doakan perjalanan dia selamat.
and im going to be strong! x)





ok, aku mmg takde gambar kami ber6.
celah mana nak ambik gambar???


and other people,
budak2 rumah,
budak2 mapem.

of course aku rinduuuuuuuuuu korang jugak

as-syakirin
selera melaka
siang malam
sri budi

mana2 lagi lah

jumpa korang semua bulan 9 ye.
jaga diri baik2 tau
nak jmp u all lagi tau, insyaallah.
kalau demam, pg ambik ubat and pastikan dpt antibiotik
and tak payah lah g mandi kat hutan lipur ke, air terjun ke. mandi kat rumah dh lah!
tauuu!!!!

sobs,


Xoxo
sape ckp 4 bulan tu kejap?

No comments: