Sunday, May 15, 2011

Day #6 : Pekan Rabu

May 15, 2011

well, as planned, today g pekan rabu ngan fahmi.

u know what, the best place to shopping?
our own hometown.
kan?

but today mcm xde sangat mood nak shopping.
fahmi je shopping brg2 nak g matrik dia.
i just beli vitagen kat ain sebab dia nak ikut, we all taknak bawa, pastu pegang kaki i taknak lepas time we all nak pegi, pastu aku tarik telinga dia, pastu rasa sedih bila left. ngehehe

so, hari ke enam i upload pic pekan rabu ye.
cabaran ni mcm jadi cabaran upload gambar kau buat apa setiap hari pulak kan?
kehkehkehkeh

dah tu aku baru perasan, sejak hari ke2 smpi hari ni aku asik keluar je setiap hari
hehehehehe
badi kuala terengganu kottttttttttttt hahahaha










totally penat
maybe prepared dinner tadi kot. (bukan alasan semata-mata :P )
ok bye.

Xoxo
besok malam time ni, aku dah kroh kroh dlm bus. harap sgt aku tido, taknak jadi mcm hari tu!

No comments: