Saturday, May 14, 2011

Day #5 : Kenduri

May 14, 2011

Event : Kenduri doa selamat Maktih ngan Paktih nak g umrah on 26th
Peranan aku : tunjuk muka ganti mother, jaga si Ain mulut pot pet, aku join baca yasin okeh, aku angkut pinggan2 kotor g orang basuh. wahahahaha

ok, aku penat ngan malas nak menaip.
hambek la tengok gambo2 ni. ada some pics si Ain yg snap. keh keh


bukan main kembang sebab semua orang puji dia kiut miut
ada budak nanges nak suruh mak dia ambik tudung Ain hehe




this is what i love about kenduri kat kg
=)









hari ni hajat nak makan durian dah tercapai
and makan ais krim jagung. 
thanks asyrafffffff, sanggup beli ikut aku cakap time aku tido ngahahahaha

Xoxo
2 days to go to Terengganu. 

No comments: