Saturday, May 14, 2011

Day #3 : Aah, long dayyyy!

May 12, 2011

assalamualaikum..

hari ke-3 hari busy..
hehehe
busy kuar memanjang..

pagi2 g pendang nak uruskan bayaran yuran Fahmi nk g matrik.
abah g servis keta.
kebetulan i nak ambik spek yg baiki hari tu.

btw, aku mmg malas nak bebel pjg lebar..
aku ni kalo tak suka mmg la aku takkan suka..tambah lak kalo ko tak reti nak berubah
ha, aku tgh marah kat BSN ni.
menyammmmmmmmmmpah aku..
servis mcm haktuih tahu tak?
maaf lah ye kalo ada yg baca blog aku ni kakitangan BSN
aku tahu x semua macam tu, tp aku mmg takbleh blah ngan BSN Pendang.
dari aku nak apply masuk U lagi, service mcm ha ha ha ha ha reyyyyyyy

ok. petang lak g Alor Star
erk, g buat spek baru.
ini mother sponsor.. so aku ON je la hahaha
kedai wajib g OPTOM UTARA.
well, the service alwayyyyyyyyyys great,
the doctor (aku tato la dia tu pangkat pe but aku dr umo 11 tahun aku panggil dia doctor) friendly as usual
and paling penting the facilities suma up to date.

on the way nak g buat spek aku tato lah nape, aku sms Aiman tny opinion dia bingkai kaler pe
maybe sbb aku penah g test spek time kuar ngan dia kat KT ari tu
so dia pesan hitam is great, and bingkai jgn besar sgt
aku pun of course, thats in my mind too ngehehhee

malangnya, aku end up dgn :



well, kalo tak clear, its DARK PURPLE
purple????
 ha, aku tahu bila aku sms aiman ckp its dark purple - mesti kening dia berkerut dan gelakkan aku!
waaaaaaaaaa
aku pakai aku mmg comfortable
and kinda like this color, but mcm too risky kan???
actually mother pick this among others.
dia cakap nampak seri sket kt muka i
ok la mother lg pun ur money, so must ikut opinion u

*let's hope aku tak menyesal di kemudian hari*


pastu g shopping kemeja ngan seluar untuk Fahmi g matrik
ok, conclusion, aku mmg menyampah shopping barang lelaki
tambah2 lagi kalo keras kepala mcm si Fahmi ni!

meh aku nk story pasal anak sedara aku ni
dia paksa mother g bahagian girls
then pick satu dress merah yg kasi mother gelak guling2
then i pujuk dia, ambik la dress lagi satu,
mmg mcm nak masuk club but better than kaler merah tu
aku pelik la mcm mn taste budak niiiii

ce layan gambar2 dia ni.
*terus pakai okkkkkkk*






then g sembahyang,
father belanja nasi kandar kat yasmeen.
perghhh aku kalo dapat telur sotong lagi terangkatttt!




pastu g beli tiket kat Shahab, 
yes terengganu, im going back on 16th nite!


ok, penat.

bye.

Xoxo