Wednesday, May 11, 2011

Day #2 : Nasi Kandar



eh, pinggan kosong eh??
hehehe
maap lah, den x sompat nak capture time ada nasik ngehehee
ini actually gambar semalam kat Pendang
pegi ngan Fahmi sbb nak betulkan spec
dahtu nak balik dia pau aku nasi feveret dia

aku mmg sukaaaaaaaaaaaa nasi kandar
esp time aku duduk keja kat Penang dulu2, perghhh heaven siot
sbb mmg itu original punya mariiiii hehehe
aku cakap ni, kalo sahur nasi kandar, kau jgn bimbang, seyes aku ckp, besoknya bertenaga! hahaha

kalo duduk kat Terengganu dalam mimpi pun kau tak dapat tau!
sampai aku declare diri aku alergik nasi kerabu
(dah tu, asal makan je sakit perut!!)


Xoxo
mother nak sponsor buat spectacles baru. yehaaaaaa!

1 comment:

diana amin said...

wow licin! mau follow cni :)