Wednesday, May 25, 2011

Day #14 : Kolej Matrikulasi Perlis

May 23, 2011


assalamualaikum..

this is a long long entry
i thought i captured less picture but haaaaah, it is not.

so, that early morning mother kejut.
i think around 630 and i managed to get up around 645.
sighhh..

so, siap2 semua and always, aku selalu rasa fahmi mesti akan tertinggal something.
kihkihkih
his face, his reaction, all - semuanya nampak dia tak ready.

around 8 something bertolak,
and after about half an hour, i was listening to a song via my hp,
and father asked "ada dengar tak?"
af course aku tak dengar apa2
we stopped and looked what happened :-


urgh...
this is sooo not good

(while im looking across the road, ada kedai for breakfast kehkehkeh)



lebih kurang setengah jam jugak father call kawan dia
i thought dorang nak replace but kawan father suruh pinjam keta dia
hmmm, risau fahmi lambat register

so, we all teruskan perjalanan.
i think masuk jitra, then i dont know what happened.
i tido sampai lah i sedar, we smpi ke simpang nak masuk that matric.
hehehe



she said, pakai tudung sebab nak cover rambut kembang dia
hahaha




Fahmi punya angka giliran 1121


first thing kena tego, kemaskan tie
but i think dh kemas dh, nak mcm mn lagi tak tau hehe




he now grown up man dah
he asked me to accompany him time register
but i said, tak payahlah. he should do everything by himself
walaupun tulisan tangan kiri dia tak cantik, takpe, as long as dia buat sendiri, that should be okay! hehe


pastu g makan makanan yg tak berapa sedap
and g beli barang2 dia
look, mcm jualan garaj kan? kan?



owh, i love this picture.
;)


sangat susah nak snap pic budak ni
ini pun father yg paksa
haihhhh..



his hostel
old hostel.


inter-frame gak!


pas tolong dia kemas,
we all bsiap2 nak balik, sbb pinjam keta org takleh lah lepak lama2
fahmi, wish u all the best. and of course im gonna miss u! huhuhu

so, nah ambik hadiah sawah padi punya view 
hehe






after sembahyang asar, Ain asked me to read her 4 books.
adoi la!!!!!


sampai rumah before pukul 7 which is i sempat tengok Nora Elena hehehe
prepare dinner and after dinner i dh rasa Fahmi xde
selalunya dia yg rajin nk tolong clean, but now kena jerit suruh Asyraf tolong.

and not only us,
look at these three Fahmi good buddies hehehe
they are sad tooooo! maybe sebab Fahmi layan dorang paling baikkkk
Fahmi tukang kasi makan!






Xoxo
hadoi, this cabaran thing dah mula peningkan kepala aku


2 comments:

bksempoi said...

oh, my college KMP...

aFdSmKaD said...

miss my memories here..arghhh...05/06..