Friday, May 20, 2011

Day #10 : 2nd day and our longggggggg holidayssss officially started.

May 19, 2011


hari ke-2 bengkel.
what can i say? aku tido pas dorang kasi breakfast. kehkehkeh
ada 2 sebab
i) sape suruh kasi nasi lemak??
ii) boy ubah tempat. salah boy keseluruhannya sebab time dia duduk sebelah i, dia lindung air cond. haha

hari ke2 more complicated and of course hard to understand.
tambahan pulak pc kejap2 hang, most of pc lah
and the lecturers hehehe fun lah tgk dorang hahaha
but overall, ok. thanks a lot to Dr yg kasi ceramah berguna ini!



my method basically akan guna ni for result of relationship between customer satisfaction and purchasing behavior of haulage customers

mkn clorets ni, mcm pakai lip balm berry nivea. hehe



nama bukan main gempak. 
sangat lah bijak..


dah tak bole duduk sebelah nadia
pagi2 pc dh buat hal!



ini lunch
rupa mmg tak menarik
but im lovin the masak of timun tu
surprise surprise!
haha



ini time dah habis sumaaaaaaa
hehehe dah tak sabar nak balik budak2 ni!



ini time tea break terakhir. 
and the last byebye to others.


have another 2 pics from first day



kadang2 aku konpius ngan zaher ni
pesal suka buat muka mcm nyah?
bajet cute ler tuuuuuuuu!


so, malam tu terus balik ke destinasi masing2
daniella sape suh ambik tiket awal benau?
dah turun keta terus naik bus. (thanks azim for the ride!)

and alhamdulillah, sepanjang perjalanan i sangat2 selesa bleh tido kehkehkeh
walopun 1st driver tu bawa sangat lah tak berhemah,
mcm naik kuda mula2 tu!

Xoxo
mengidam bubur ayam mcd nih!


No comments: