Monday, April 4, 2011

super-jakun

okay,

here am i trying to write something,
and hope that finally will be published.

gosh, penat nak mampos lah tido tak cukup.
with all the presentation, test, filming, and what else? (FYP)
ohmygod, bak kata Epul, we all punya matlamat sem ni tercapai.
and he write at the piece of paper, "kita kerap pegi library"
hahaha LOL
then he wrote the matlamat for next semester is we must talk in English, and i proudly take the paper and wrote the date 2/4/2011 and i put OKKAY!
and he looked at me weird and ask me, ape ni? smbil tunjuk dekat date tu.
and i answered, tarikh hari ni la!
hotak, hari ni 4hb lah giler!
really? see? whats wrong with me?
and i have 10 day to go to my FYP presentation. *died*

ok la, i nak upload some picture.
something that i nak buat dh lama.
lagipun dh lama tak buat entri bergambar.

u all penah makan ke ni?


hahahaha
im super excited nak try bukak menda alah ni!
bijak kan sape cipta menda ni???
ngehehehhe






*mata TERtutup*
bukan menikmati okay!


seriously like so JAKUN mcm wah, ice cream boleh bukak mcm pisang.
padahal i never like pisang ok. seriously!




pastu




masuk kelas law pastu, En Din tiba2 kasi tengok video "Why Monkey Like To Eat Banana"
maka zaher pun mengeluarkan gelak cacatnya sambil menjeling ke arah aku!



xoxo
its been tooooo long tahu since we all lepak makan kat kedai. ini pun sbb kerajinan melanda berjumpa lecturer check assignment.  

1 comment:

lionteen said...

FYP x sttle2 lg. x tau bile nk sttle kan. skrg kite pun dah suke lepak libry. hehe