Friday, April 8, 2011

pilihan

saat ini,

kalau diberi pilihan,

aku pilih nak jadi surirumah sepenuh masa jaga 3 orang anak aku.

pakai dorang baju cantik2, sikat rambut dorang elok2, letak pin rambut kat my daughters. ( i want 2 daughters and a son).

aku main2 ngan dorang, tgk tv ngan dorang.

aku nak hantar Amirah pegi class muzik. (kan dh ckp, i suka giler nama Amirah.)




pastu

tunggu suami aku balik makan tengah hari, aku masak feveret dia, kari ayam plus kentang (aku assume sbb smlm aku dh masak dengan berjayanya!)

teman dia makan.

dengar dia citer hal keja dia.

aku citer pasal kids.

plan nak g shopping, balik kg.

pastu dia puji aku masak sedap (ngehehehe)




sighhh...


tp itu kalau dapat pilih lah kan.








maaf la, aku pn tato motif aku tepek gambar2 ni.
ini time aku baru pas kasi speech, baru pas betulkan fyp.

sighhh..


entah la apa motif post ni. aku pun tato.
aku penat la.


xoxo
broken smile.

1 comment:

dina darwina said...

sweet honestly..follow u already n_n