Sunday, April 17, 2011

manusia.

aku kan limit of masa nak menulis kat sini.
tp aku nak jugak tulis.
sebab pe? sebab im tired, sick of human action yang langsung tak reti nak :
1. hormat
2. hargai

apa yang manusia lain kasi kat dia.


perangai aku buruk, aku tahu.
but tell me,
sape manusia yang perangainya 100% baik?

kau?

kau?

kau?

kau?

ha, memang la kau pk cenggitu sebab kau SENTIASA anggap diri kau betul.
sebab kau SENTIASA masuk bakul pastu angkat sendiri dan yang paling sadis, kau ingat semua orang SUKA kau. hah, kesian!
sebab bagi kau pandangan orang lain semua macam sampah.


perangai aku,
aku jentik sekali je
pastu takde dah.. g mam***
INGAT AKU KESAHHH??
kalo rasa diri tu bagus sangat, pegi buat negara sendiri.


actually, aku xde la marah sangat, MENYAMPAH je lebih.
lagi bagus aku FOCUS kat marine safety yg notanya merangkak-rangkak nak kena baca.



p/s : jangan ingat semua orang sama, nak ikut telunjuk kau! dengan aku, kau mmg silap orang!



xoxo
get well soon Awe. susah betul nak pujuk g jmp doktor. kalah tok wan tua tahu tak?


1 comment:

Ekmi said...

hui.. i pun tumpg menyampah boleh?