Thursday, March 31, 2011

rough time...

kalau perasan lah kan..

aku banyak post pendek-pendek kan?

emo je kan?

pastu macam hidup aku sedih yang amat tersangat amat sebelum ni kan?



well, memang sangat sukar (eceh, ayat tak bleh bla...),, tp mmg sukar.

hati rasa gundah gulana,

kosong

sedih manjangggg...


kau tahu tak, aku tengok pakcik muka sugul tunggu kat kedai nak makan pun aku nak sebak?
apekedehal???


dah tu kalo dapat sms dari Tihin cakap tak balik rumah malam ni, tido hostel, itu pun aku nak bergenang air mata apasal?? (Tihin je kot muahahahahaha)



itu la namanya sensitip time.


so selepas menganalisis aku rasa sebab utama aku jadik macam ni adalah








HUJAN... kan aku cakap, hujan kali ni aku sedih. mcm nanges sama2 hujan.
tapi tak baik blame hujan kan? so, think positive Hujan ni nikmat daripada ALLAH SWT.



so aku nak blame Final Year Project (FYP)
sebab dorang letak aku first presenter.
sebab aku kena tukar problem statement.
sebab aku malas nak buat.
sebab aku kadang2 tertanya tanya kenapa aku ambik FYP?
tapi takpe, at least kurang satu paper aku nak jawab final (ayat sedap kan hati sendiri!!)



ataupun sebab kau.
ye, kau la!
buat aku sedih.
buat aku menangis sambil bawa moto.


sampai aku rasa aku nak nyanyi lagu ni kat kau.






ambik la. ambik. hati aku pun kau ambik! pastu kau buat tak tahu je.


dah la. sekian.

xoxo

2 comments:

Ekmi said...

sha..are you ok? huhu..be happy sha yg comey..

.MISS_SHASHA. said...

better sket now babe. and hope bleh bertahan di masa akan datang. :) thanks imy.