Monday, February 14, 2011

Walk For Life, Walk For Picturesssssss

assalamualaikum dan selamat pagi.
consider i started upload all these photo early in the morning, i greet u guys with a super early morning! :)
so, mari sini, nak citer dengan penuh bergambar.
ini serius. there are 227 pictures we captured that day
event uni - WALK FOR LIFE on Friday, 11 Feb 2011.

and after a serious consideration dan penuh perasaan serba salah, finally i berjaya pilih 42 keping gambar.
dan selepas tido dan bangun semula, i berjaya upload kesemua gambar tersebut. *muka bangga dan lega!*
well, 42-3 jadik lah 39 keping (sbb i combine 4 pics in 1 pics)
ok, here we go. this is going to be fun.
and gelak lah puas puas ye. hihihi


SEGMEN PERTAMA
mari menari bersama abang-abang bersemangat waja bangun awal pagi.
di ketuai oleh Bro Zaher Syukran





ok, sesungguhnya tidak sesekali aku tak gelak tengok gambar ni!
hahahaha

lols




tangan tu, tangan tu!


tangan!!!!


Kechik???

btw, so nice to meet Chickorn there. 
he standing next to Epul. Ok, Epul next to Abg Long in red. and next to Abg Long is Kechik. 



kinda like this picture. :)



ok, dah habis segmen menari aerobik ngan mereka,
jom mula WALK..

kitaorg walk keliling track then kuar gate besar masuk balik gate kecik kat belakang.
mmg lah tak jauh but berpeluh jugak.






ok, nampak mcm pelari marathon tak sorang2??

hihihi

i punya sakit perut belum 100% ok time ni, but i keep telling myself "its ok, nnt dh peluh, i should be more healthy!"

iyo lah tu!!!



jumpa classmate comey yg datang lagi awal dari we all.
bukti?
dorang dapat TSHIRT!!!



aku cilok jersey hitam ni dr Strawbearu sbb dh reject.
rupanya ni jersey basketball.
lengan nya besau nak mampos!




Epul, kau kenapa?
macam nak lari je? haha

CANTIK TAK PEMANDANGAN LUAR PAGAR UMT??? CANTIK KAN? KAN? KAN?




selepas mendarat di punggung masing masing
dapat pulak makanan


ini yang sebetul-betulnya

can u guys predict apa dalam fikiran Abg Long.
me either, tak boleh at first.
bhahahahaha

tapi

tengokla hasilnya!


sebenarnya lebih dari tu.


nampak beg Kechik yg dia galas tu?

FULL!
hahaha


ha, ini kalau boleh satu kotak nak ambik! 
hahaha

totally having fun!


SEGMEN SETERUSNYA

jom lompat!

hihihihihi

aku serius tato guane nak describe.

hahahaha

layan...





ok,ini fav picture that day!!

KECHIK, where are u?? hahaha


ok, mn de habis lompat lagi. 
ada...






see their happy faces? mcm kat wonder-happy land kan? 
haha


pastu we all melepak2 depan erk, pe eh dorang panggil, depan pintu masuk ke court badminton.
lama gak.
tgk2 orang, tgk2 manusia2 terjun papan anjal..ewww seram tau!

pastu ada abang master baik hati (abang ke? lantak la) tgk we all yg "muka penuh pengharapan nak main badminton sama2 dorang ni" - ajak we all main sama2

well, selain dorang sakit jiwa main badminton ngan i yg mmg taknak bergerak ni,
kitaorg join sukaneka.

Kechik paling terer. 




ini depan lobi


hey, gambar ni bukan nak tayang konon-konon si Epul ni gagah ke ape ok,
look behind him, aku ngah nak korek harta karun dalam beg Kechik sbb i am damn thirsty.
ha, mmg jenuh aku gagau cari air kotak laici.
Kechik bukan main risau. nape? takut berterabur ke? muahahaha


dah dapat hasil!!

Kechik, mana kepala kau ni? asyik hilang kepala jek..

:D


ni dah kenapa pulak???



pastu bergambar bersama TNC
he is the yellow guy :)
so-friendly!

*mcm mn aku boleh silap mn satu TNC? haihh*



lepas tu we all kuar dr situ.
Epul nak buat test fitness.
paksa ajak Kechik sekali.
Abg Long sekali jugak.


Kechik masih teragak-agak.


ok, muka gumbira dekat section 1 sebelum masing2 kepenatan kepenatan




ini kat section 2 : im  not sure what they call this
tp something like check kekuatan genggaman tangan

ecececec, Abg Long

:)



hehehe why? why?



why they have to bring up the 'AGE' issue?
why?
its not fair kan Kechik??


ini kat Section 3 : erk, what ar? im not pretty sure
but im waiting for them to get ready to do this



atas sebab ini, Epul & Abg Long suffering back pain and kejang otot for few days.
not sure about Kechik.
i havent spoken to him since WFL.



selain tu, ada jugak cabutan bertuah,
mereka mereka ni dapat 3 hadiah.
2 on nama Abg Long (hahaha after 8 times isi nama)
and 1 on nama budak ni ha..



dia dapat bola futsal wohh!
mahal tu!!



pas pg section 4 kena lompat2 
dah x larat dah, nak chow.
dh dekat Zohor, dorang nak g Solat Jumaat.
kitaorg balikkkkkkkk..

malam tu aku DEMAM!
ha, puas hati! hahaha

tapi, aku memang sangat2 have fun dengan mereka mereka semua.



disclaimer

#1 : mmg aku lepak ngan 4 jejaka ni je hari tu. as far as u guys know, Zaher ngan Epul mmg bestest friend kat sini. Kechik ngan Abg Long their housemates. so, kawan dorang kawan i jugak. kalo dah kawan baik dorang, kawan baik i lah jugak.

#2 : Tihin went to KL for hari terbuka Finas and Aiman went to his field trip at Sekayu. 
kalo dorang ada mesti lagi rockkkkkk!!!



oklah, aku ngantuk tahap baben ni..
nasib baik class Logistics cancel! NASIB BAIK...



xoxo
agak2 banyak sangat aku upload gambar ni, leh cuti lama dr blogging? hahaha
but
gonna update on Grammy's best dresses soon. so in love with Nicole Kidman and Selena Gomez dress.
x)

2 comments:

::Miss Pikon:: said...

sha, padang bapak besar siap dgn track balapan berserta grand stand tu katne?

.MISS_SHASHA. said...

hahaha itu dekat depan hostel. berdekatan dengan grand stand tu jugak ada swimming pool yawww.. haha UMT dah berubah. skrg otw tgh tunggu bangunan fakulti ngan MASJID. ha, itu yg penting! hihihi bila nak dtg lagiiii??

miss u :)