Sunday, February 20, 2011

there are always GEMPAK CNY celebration :)

kronologi : mula mula rasa terpaksa dan dipaksa sebab Zaher pandai pegi beli 2 tiket CNY. then, nasib baik dapat tahu yg Nadia & Fatin pun pegi. owh, sungguh lega bila jumpa kawan2 kelas. i rasa mcm, owh korang pun datang? so, bukan aku sorang je tak study LAW malam ni! hahaha ok, memang every year CNY celebration mmg gempak and grand. last year pun i datang - ngan Zaher jugak!
then bila macam bosan i ask him,
"Kak Sha selalu terfikir, why kita datang eh?"
Zaher gelak. Tu je la dia reti. Ambik video untuk kasi Epul tengok pun dia malas. huh, dasar!
macam macam persembahan. mmg best.
paling best persembahan tukar muka ngan yg lukis guna pasir. Zaher mcm terpegun ternganga pastu asyik tepuk kuat kuat. =.=
pastu i am so excited dpt tgk adik2 comel buat lion dance yg lompat2 atas tiang tau!!

ok, dah lah malas dah nak taip. patutnya aku penat ni so kena tido sebab nnt kelas kul 11am. layan lah gambar we all x)




some of the classmates


my face mcm terbakar!





nadia & fatin



Zaher dan kawan-kawannya.

Kechik mengkuyukan matanya beberapa ketika selepas itu!


tak senonoh!!


cacat and always be.
feeling like has my own brother here! hahaha




dah habis!!!!!!!!!



apa-apa pun i did have FUN with all of them.
hehehehehe


xoxo

No comments: