Wednesday, February 2, 2011

kalau aku jadik lecturer, aku takkan kasi assignment time semester break.

saya nak hupdate banyakkkkkkkk gambar time cuti.

tapi sekarang tengah tunggu game Arsenal vs Everton pukul 330am japg

but saya tengah berusaha baca artikel/journal untuk siapkan assignment.

ya, saya tak suka assignment dikasi time holiday.

saya nak hoilday pun tak tenang tauuuuuuuu!!!!

ok, tepek 3 keping gambar time buat lawatan ke Strawbearu punya showroom. bak kata Ain, jom p 'showquum'.

oh ya, abaikanlah muka saya yang bulat mcm bola tu akibat pakai tudung spesis gitu. ni semua salah perangai malas nak iron tudung bila balik kedah dan salahkan mak sebab banyak sangat tudungss-tudungss sedemikian rupa.

sumpah aku tak pakai kat Terengganu! *finger cross*





*nanti upload lagiiiiiiiiiiiiii*

oh ya bersempena dengan entri so-singkat ini, saya nak mengucapkan terima kasih tak terhingga kepada Kak Lin sayang sebab belikan sepasang kasut cute-boleh-bawak-pegi-kelas. jutaan terima kasih kepada Abang Jon sebab sponsorkan 90% untuk belikan kasut sport-shoes-size-4-untuk-jogging-ngan-Aiman. selain itu, berbanyak-banyak-banyak terima kasih kepada adik tersayang Apat sebab sponsor belikan seluar-sukan-murah-tapi-branded-woh. im not appreciate it when u said angin sedut punggung aku! not nice ok! dan yang terakhir kepada Kak Zila kesayangan muah muah, thank untuk lovely-girlie-shirt-kaler-yang-jarang-aku-pakai! but why u bought the same design ngan i? sobsss

ok, pasni abah pulak okeh? hahahaha bila balik ganu, mak pulak. kah kah kah..

so, misi cuti kali ini sangat lah berjaya!

sayanggggggggggggg depa! :)

xoxo

6 comments:

~amalina~ said...

manyaknyerr org sponsor! sumpah best! hee

Hanna Leoana said...

kalau ko jd lecturer aq nak hantar anak aq jadi anak murid eh...hehehe

luvpinkja said...

wahhhh. banyak nya sponsorship..! hehe

.MISS_SHASHA. said...

amalina : ngehehehehe ngehehehehehe ngeheheheh (tato nak respond ape) hahahaha

.MISS_SHASHA. said...

hanna leoana : bolehhhhhhh!! seyes aku jadi lecturer paling baikkk kihkihkih

.MISS_SHASHA. said...

luvpinkja : hihihihihihi hihihihihihi hihihihihi (miahahahaha)
kena ada strategi! hihi