Sunday, February 27, 2011

Jom Heboh Kuala Terengganu


assalamualaikum..

penah tak korang nak update blog pastu tgj upload gambar tertido tak shut down laptop.
sighhh.. nyampah aku!

okkay la.. ni nak kabo hal weekend lepas when im feeling the first time feeling pegi Jom Heboh.
eh eh jangan cakap aku beria, jakun pulak.
so what kalo ni first time aku? haha
well, time dorang buat kat Kedah, Perak, and Penang which i was at those negeri, i just tak rasa nak pegi :)

so, last Friday im no more Jom-Heboh-Virgin. muahahahha  



there u go, BUKTI!



i pegi ngan dear Aiman.
well, we all senasib. FIRST TIME!
idiot-idiot yg lain ada hal masing2 so cannot join!

kawasannya luasssssssss
buat kat Syahbandar.
sampaikan kitarog jalan2 - eh eh dah kat Astaka dah! haha

artis takde la ramai.
walopun aku ni teringin benau nak jmp abg Anuar Zain.
keh keh keh
dapat tgk Sofaz je perform.
owh, suara dia sangat sedap okkkayyy!

and other, ni ha aku jmp!


Aidid Marcello tengah garu punggung buat recording Soopa Doopa

:D


i dont know his name 
but he is the guy yg berlakon Adamaya tu, jadi kawan Adam.

makcik depan aku cakap "pesal putih sangat mukanya?"

haha dia tepek bedak tebal sangat lah! haha


and here we go! Kamal Adli
ini sangat tak adil sebab aku rendah, mmh sah sah x nampk.
Aiman berdiri belakang aku smbil bgtahu ada Kamal Adli.
he looks fatter, and a lil bit selekeh
and aku ngan yakin betah ngan Aiman - ITU BUKAN KAMAL ADLI!
hahahaha LOL

and plus pengacara2 yg aku pun x pasti nama dorang apa. muahaha

aku beli apa? aku pn x paham. why aku beria benar nak beli biskut2 nih!
haha beli sket jeee..






Aiman ni teringin sangat nak bergambar ngan abg badut ni.
then he said, "KESIANNYA KAT DIA!"

nak buat guane, keja dia!


sesungguhnya kami sangat lah lapar selepas tu.
pas solat Asar, apa lagi, serang tempat mengenyangkan mcm nak muntah balik!

okkay, korang kalo rasa lapar tahap gaban pastu mcm nak berjimat sket kan,
pegi lah tempat ni!



The Chicken Rice Shop!
haha



my super duper favorite.
but not Aiman. huuuuuuu



gulp!


oh, my new favorite!


ye ye buat kat rumah pun bole!!!


tadaaaaaa!

pastu dah mcm perut nak meletup, tekak full giler!!!


sampaikan aku pun rasa penat nak bebel lagi 
muahahaha


till then,
xoxo
it was FUN!

4 comments:

Liya Laa said...

uwaaaa.. mencik nye x dpt pegi kat kg sendiri .:(

WanIE said...

huhu sama la..

.MISS_SHASHA. said...

liya laa : hehehe nape x pegi? takde kat sini ke??? it was fun dear even panas nk mampos!!

.MISS_SHASHA. said...

wanie : hehe dont be sad. nanti dorang buat lagi eh! xoxo