Monday, February 28, 2011

Jack Wilshere, i love you. Jack Wilshere, i love you.




oh my cry baby
kesian dia.
he crying so bad last nite.

huh mmg patut pun!
dia main punya bagus, yg lain passing mcm h***m
time ni la korang korang nak injurt,
ha, pasni lawan Barca biar suma injurt! senang citer

peoples on twitter and blog banyak cakap, Wilshere adalah ubat kepada England.
see Wenger? we have that kind of player, but why? why? 5 years okay!


its okay Jack, u have such a bright future ahead.
u are my new hero ;)
and perhaps kalo selama ni i tak tahu nak sokong team lain selain Arsenal, maybe i can support u jek, then if u transfer pn i sokong/follow u jugak!
muahahahahahahhaaha

(mode : frust mcm org bodoh!)




and btw, i nak ucapkan berbanyak2 terima kasih to my dear idiots yg temankan i.
terima kasih kasih kasih kasih
even korang asyik cakap "Arsenal ni macam nak kena jek!" , im fine.
still grateful sebab ada kawan mcm korang yg sanggup teman perempuan mcm i yang gila bola pastu korang lak x paham how can i be so sad when Arsenal kalah?
its ok, takde nak blame!



oh, semestinya ini gambar sebelum game start!


From left : Zaher, Aiman and Tihin


Epul and me
look at me - wearing ARSENAL tshirt!


sebab roti canai Aiman sampai dulu, habih lah kena bedal ngan yg lain
hehehehe


mee goreng mamak Epul yg aku rasa sket gila!



ok la, kesimpulannya di sini - Jack Wilshere hebat. (keeper Birmingham pn hebat!)
aaah, korang nak cakap Jack x hebat lantak la!
he is so young,talented and kalo asyik mcm ni je lah kan, jgn blame dia kalo ada club lain nak beli dia!
serious! 
and Fabregas too. perhaps nnt betul kot dia blah g Barca!
dah lah malas nak ambik kisah buat seminggu nih!
grrrr!

kbyebye

xoxo


2 comments:

mR. sMiLe said...

like this post dam much....
( part y atas2 jek.. hak3x)

.MISS_SHASHA. said...

sighhhh... kalau lah kita menang! :( kalau lah!