Saturday, February 26, 2011

EMOSI

aku tahu,
lately aku senang sangat nak emo.
tp aku cuba untuk emo on just important cause.
read that : IMPORTANT cause.
here referring to a reasonable cause,

sebab tu aku tak kisah,
kalo orang lain emo.
sebab aku cuba untuk pahammmmmmmm and act like nothing happened.


SEM 4,
aku tension, sangat tension.
stress macam aku dh lupa betapa aku suka duduk dekat Terengganu.
aku ada 3 subjek 4 jam kredit, aku ambik Final Year Project (FYP), aku ada tons of assignments, filming project that drive me nuts, and all stupid stuff to face.

sighhhh..
penat lah. penat.
i miss the old moment.
i miss the old you.
i miss the old laugh.
i miss the old conversation.


what i face MOST nowadays?
BUKU, BUKU, ARTICLES, JOURNALS.


haiiihhhh,











aku tahu,
korang akan cakap - "student, memang lah mcm tu"

dah lah korang, cuba datang sini ambik subjek sem 4 aku. meh sini!

xoxo

No comments: