Sunday, February 6, 2011

blooming face of pregnant lady

dah 2,3 kali aku taip
pastu tekan Ctrl + A
pastu delete.


haihhhh, tak tahu benda pe nak luah,
tapi rasa nak luah.



aku ni janji pada diri sendiri petang tadik depan Hock Kee Seng nak tido awal.
tapi dah dekat kul 1 tak tido lagi, jadah awalnya :(




ok lah, lets talk about blooming face a mommy-to-be


ini Natalie Portman. cumel kan?? rasanya dia dah pregnant 5 bulan dah.
peha dia kecik je.sexy tau sape pregnant tp peha kecik.
pagi tadik time bfast ngan Epul & Aiman, tersembang pasal anak.
owh, kitaorg mmg. tu antara feveret topic hahaha
i always tegaskan "3 org saja!"
kalo Epul tu kalo bleh nak je setahun sorang. dia cakap best! hotak dia!
hahahahahahaha

ok, another pic of Natalie during her pregnancy




tapi bila i tgk my SIL yg tengah sarat ni, kesiannya, seram sejuk aku tengok.
kesian, penat, berat.
tp orang cakap time mengandung is the best moment in life. ye ke?
haha tak tahu lah

eh pesal aku merepek bab pregnant lak ni?

ok la, gtg nak siapkan keja, laundry and off to bed.

xoxo
sometimes we have to seat and think slow and deep,
people scold to u because they concern, because they love u.
but when they stop scold u, sighhh.. u know why

2 comments:

lionteen said...

mcm best je kan time prgnnt ni. tp mmg best pun kan.hehe

.MISS_SHASHA. said...

supposedly kena best lah. haha tapi a lil scary lah. hehehe ntah lah, kena diri sendiri face, baru tahu kan? ngehehehe