Thursday, February 17, 2011

ABANG AKU CAKAP "AMBIK HANG, BARCELONA!"

okkkaaayyyyy!!!!!!!!
masalah dan pembawa masalah, boleh pegi jauh jauh jauh jauh
sebab hari ni aku nak senyum, sepanjang hari!!
kalo bleh nak senyum sampai mata sepet macam mamat hensem ni



ok, mamat sebelah kanan ok.

nak boipren macam muka dia bleh tak???

takpun rambut & pipi mcm dia!! angau nya aku setiap kali habis game!


okay close up sket!



woooooo



kalo la bleh wat dialog..

(tapi aku malas nak wat...korang la wat!)



Robin penah tweet, anak dia tanya dia pas tgk dia celebrate lawan Wolves,

"Daddy, can u really celebrate that way? Can u do it again?"

hehehe cuteenya!!!


OK NOW AKU DAH PAHAM SIKIT BILA LIVERPOOL MENANG NGAN CHELSEA HARI TU

tapi aku rasa ni lagi berbaloi baloi kot..

muehehehehe


so, hope they can perform well in Nou Camp 8hb nanti! 
its always good to be an underdog team. 


oh ya, we won for the first leg of 2nd round Champions League over the big Catalans,
its a beautiful goal from Robin and dear Arshavin!

nak tengok goal2 tadi? 
click here.

love u boys, so much!
teeheeee


xoxo

2 comments:

Long Haffiz Long Hassan said...

wakakakak!!
kita menang!!

.MISS_SHASHA. said...

wakakakaka

kita menang!menang!! x)