Monday, January 10, 2011

SO LONG AND GOODBYE

ok, tajuk takde kaitan sbb aku mmg hampeh kalo nak cr tajuk for new entri.
so, ayat ni terlintas kat pala otak, so aku bantai je la..
ngehehee


ok, for AJL 25,one word - BOSAN

serius,
dari sound, hosts, kamera fokus sana sini
and dont make me start on the result.

oh my, watdehel?
HAFIZ for vokal terbaik?
unacceptable! better ko kasi NOH nyanyi tahu tak? --> bukan sbb aku fan Hujan tp sebab aku nak cakap, NOH yg mmg vokal biasa2 je lagi ok dr HAFIZ tuh..

kalo lah aku juri segala juri, ni ha keputusan aku

Persembahan Terbaik - Faizal Tahir (Selamat Malam)
Vokal Terbaik - Black (Sofea Jane)
3rd : MUH
2nd : Ana Raffali
1st : YUNA! YUNALIS ZARAI


ha, dah lah emo ngan result AJL
ni pun tgh baca journal sambil layan lagu Cinta Sempurna dah ni!

tengok AJL bersama 4 jejaka.
2 orang mmg peminat setia AJL
seorang fokusnya nak melantak saja haha
seorang asyik nak kentut je


ok, dia ni sangat peminat susah mati kipas Dato Siti.
Siti tak masuk pn dia nak Siti menang haha

well, ni jek gambar si Zaher tu capture
yg lain dah tak larat dah masing2 

*KAU ZAHER TAK PAYAH NAK LOMPAT TERKINJA KINJA TGK GAMBAR NI*

:)


have so much fun with u guys. 




ok, now balik kepada fokus utama minggu ni.
6 JOURNAL kena habiskan baca before THURSDAY!
hadoiii la..



ada orang cakap, buat keja under Datin stress, susah, banyak keja kena buat
i tak tahu lah kan, everytime org ckp mcm tu, i never agree.
ya, kerja banyak tu mmg i agree but selalunya banyak kerja tu yang kasi kita more knowledge.
sighhh, masing2 ada opinion sendiri lah kan. as long as we comfortable its ok lah.

kalo ada org cakap i ni bodek or whatever,
dengar sini : AKU KAN PALING TAK RETI NAK BODEK ORANG!
if aku puji maksudnya ikhlas, xde pun udang ke sotong ke sebalik batu.

and i really need new bag for class.
asik pakai beg hijau tu je
baju kurung kaler tak match pun bantai je bawak! hehe

xoxo
" treatment "

4 comments:

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ekk..mcm kenal laki tu.. kicik..

bukan photographer said...

hehe...ni antara suara2 halus yang xpuas hati dengan AJL..

.MISS_SHASHA. said...

LinE PuTih LiNe HiTaM :

haha mmg betul. ko eja silap lah. kechik! haha
housemate kawan baik aku tuuuu!!! dah jadi kawan baik aku dah tu!!

.MISS_SHASHA. said...

bukan photographer : hahaha saya hanya berkomen komen x puas hati dalam blog saja! hehehe

*paling tak puas hati ngan Hafiz nih!!! :)