Wednesday, January 26, 2011

(PROMOTE) : my SIL online's shop! Ceenonet's Bling Collection

salam.

lots lots of thing nak update..
dari hal ombak kat TokJembal dah mengganas, nak balik dah ni ptg esok, i dah gila memasak etc.

but first i nak promote my sister in law (SIL) punya business online.
Kak Lin baru buat blog jual barang2 kraftangan. and its so handmade. seriously halus dan teliti. hehe
cute and beautiful.

erk, i ni tak kreatif sgt but i know kanak2 pasti cute pakai this stuff.
or mcm skrg kan ramai je gadis2 cumel pakai kat shawl kan.
antara stuff yg dah di 'launch' adalah


hair band






hair clips




AND MORE MORE MORE STUFF OKEH!




so peeps, feel free to visit this link



xoxo
:)

3 comments:

Ceenonet's Bling said...

eheeee, TQ so much for promoting... saja suka2 di kala menganggur nih!! (^-^)

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

window shopping lu.. hee

.MISS_SHASHA. said...

kak lin : hehe good lah! xoxo

line putih line hitam : beli kat anak2 lah! hihi