Monday, January 10, 2011

Januari 5th, 2011. Kedai Makan Hamid bawah Kuala Ibai's bridge

event
Makan Malam 5 Idiots

makanan
Sotong-Celup-Tepung-mak-aiiii-sedapnya
Ikan-Bakar-tak-tahu-nama-tapi-murah-woh!
dan lain-lain lagi. e.g : tomyam, kailan, telur dadar



malam tu hujan lebat. nak g hantar jaket kat bus pakndak.
tunggu kat BHP Batu 6.
thanks Aiman sebab tolong angkat kotak berat tu. thanks sangat2.
thanks Pak Lah sebab kasi pinjam keta. thanks sangat2.

pastu, alang2 nak paksa Zaher belanja ikan bakar, Tihin bawa pg satu kedai makan.
pergh,,dah lah sedap, murah lak tu ;)
thanks Zaher belanja we all makan. thanks sangat2
thanks Tihin sebab bawa we all makan tempat berbaloi baloi hehe thanks sangat2
thanks Epul sebab walopun kejang otot ikut gak we all kuar makan. thanks sangat2

dah lah, sila la tengok gambar nya.
dah lama nak update, line asik lambat jek.
arrived home around 1030 ke 11pm,couldnt remember but before midnight lah
yg aku ingatnya malam tu mmg hujan sangat lebat!


ok, here the pictures.









can u guys believe harga suma plus minuman is RM57?
hehe yg penting sedap okeh!
and yg paling penting lagi, we have fun. so much fun when we hang together. 
love u guys, mucho mucho !


xoxo
" tolonglah faham. sket pun xpe. :( it hurt me when u said those words, a lot! "


1 comment:

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel