Friday, January 28, 2011

dah kat KEDAH bohhhh!

i am super duper EXHAUSTED

sampai Kedah around 0630
tunggu abah datang ambik around 7am lebih2 sbb alkisahnya aku tertido sampai kat bus stand. nasib baik tak terlepas g Kangar! lolz.

balik rumah rehat KEJAP je,
pastu g sidai kain
pastu mak ajak tolong ubah almari,
kalo satu je aku ok, ini campur almari bilik Kak Zila suma mahu nya 3 almari baju. siap kena angkut turun bawah, pastu bawa naik balik.
walopun bukan aku yg angkat, aku sangat penat mengemas baju.
suma ni dilakukan atas concern due Kak Zila dah tak lama.
nak wujudkan satu ruang sebelah bilik dia, so luas sket.
yeah,,, imma gonna have another anak sedara! x)

pastu tolong Kak Zila masak,
kasi Ain tido
bleh pulak tiba2 hujan rintik2, dah aku ngan Fahmi sibuk g selamatkan baju2 tersebut
satu keja lagi nak kena sidai baju kat atas rumah sebab abah REFUSE TO TARIK DAWAI BUAT PENYIDAI KAT BAWAH BANGSAL!!!!!!!!!!!!!!!!!
then makan,
pastu aku melipat baju pulak yg BANYAK NAK MAMPOS sebab rupa2nya ada lebihan baju kat penyidai atas rumah. aku rasa mcm wtheck??? aku takleh tido lagi nih!!!!
sebab aku kesian kat Kak Zila yg amat sarat tu, aku kena habiskan lipat kain, karang dia lak yg lipat.
aku sebenarnya sumpah malas nak mampos kalo kena lipat baju! wawawawawa
sambil tgk Ugly Betty, aku rasa nak tido kejap atas longgokan baju2 tu. huaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
alhamdulillah, just habiskan lipatan baju semua :)))

now, pas aku update nih, aku nak masuk bilik pelan2 pastu nak tido.
kalolah Taman Tasik dekat umah, dah lama aku g jogging!
gambar??
satu ni jek, yg aku rasa kalo sape follow FB aku, follow twitter aku pasti annoying nak mampos sbb aku dah upload pagi tadik miahahaha



hahahahahaha
korang ingat aku nak ambik gambar Asyraf pakai towel ngan Apat pakai boxer angkat almari? xde keja! hahaha
memang la penat, tapi apa lagi best kan selain dah ada kat kampung boleh tengok sawah padimkaler hiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu kan? kan?  kan?

malam ni kalo aku rajin, aku hupdate pasal gambar2 we having fun dekat pantai tu! kalo aku rajin la or tak terlajak tido sampai besok pagi. wakakakaka

xoxo
*pasal post nih bukan aku nak menunjuk aku banyak almari or aku ni rajin nak mampos! oh tidak, aku tak rajin. tapi kalo dah mak tak keja hari ni, ada kat rumah, korang pun mesti tiba2 rajin kejap kan? ngahahaha

No comments: