Tuesday, January 11, 2011

Cinta Sempurna

hallo!!

hehe tajuk entri bukan nak tarik traffic okeh
hahaha

ok, seriously guys,
kalo korang nak falling to somebody,
part 'tang' mana korang attract first?

i know 90% maybe akan cakap wajah. im pretty sure.
ye la, kalo muka kau mcm



Jared Followill 

homaigod hensemnya *pengsan* bangun *pengsan semula*

:))




Farid Kamil


*sighh, he such a sweet guy! hehe*




John Mayer 


*tang rambut kerinting tu mahal! haha*



Aaron Aziz


*entah, just rasa dia hensem! muahaha*




Nick Heidfeld


*well, i met him twice! even with those jambang, he looks so gorjes!*



sape x cair kan?? haha

and

lagi 10% maybe cakap tak kisah, yang penting baik hati.

but look okay,
mcm aku sembang ngan Tihin semalam pas penat mewujudkan 'kedai potostat' dalam bilik we all,
- kalau kau hensem, tapi kau skema, kau bosan, kau tak pandai ambik hati girl
agak2 lah kan, korang nak ke hidup ngan orang mcm tu?

i know jodoh semua kat tangan tuhan.
kalau dah ditakdirkan jodoh aku dengan orang yg aku describe kat atas tu,aku terima.
i am a human being that trust 100% on fate. seriously!

getting to know somebody is a long long process,
it needs time and concern
dengar lah cakap aku, JANGAN kau buat keputusan dalam masa yg singkat untuk pilih seseorang jadik teman hidup kau!
banyak sangat kes jadi depan mata aku sebab buat keputusan terburu-buru nih!
it will required a lot lot of patience from all of us, especially on girls.
yes, girls sbb i bercakap dari pemikiran seorang perempuan.
i cant deny, me at first pun akan attract more to orang hensem.

my love life quite bored.
im scared of commitment,
i dont know how to be a super-sweet-special-girlfriend to a man.
and i always believe than someday i'll meet the right guy ---> boring kan pegangan hidup aku? hahaha

dan

kadang2, orang lain yg kita nak, orang lain yg datang.
and again aku jugak selalu percaya - dalam hidup ni, tak semua benda yg kita nak, kita akan dapat.
ye la, kalau dia tak nak kat kau, takkan kau nak paksa dia kot?? kan?
BELAJAR TERIMA HAKIKAT!
memang susah, tapi itu lah yg dikatakan TAKDIR!

im more rational nowadays,
and i can say that i bukak hati a lil bit,
keluar dari kepompong takut kan komitmen tu

but aku manusia biasa,
hobi terulung manusia ni adalah making excuse. kan????
perkataan 'kalau' and 'tapi' tu selalu je terpacul dari mulut walopun dah tahu tak baik cakap cenggitu ;)

aku : kita ni dalam hidup mesti admire kat someone kan?
tihin : a'a. ye la! aku sekarang ni tak tahu nape ......................................... (terpaksa di censor kan sbb peribadi ye! heeee )
aku : ko nape lak bleh terpikir pasal dia?
tihin : tak tahu la. ........................... (peribadi lagi!)
aku : hmmm.. kau ni kan.. (muka x puas hati!)
tihin : kau akak, .................. (aku tak ingat dia cakap pe! heee)
aku : tapi aku suka kat orang lain!
tihin : sape?
aku : rahsia la! kalo cakap, tak jihad namanya, tapi ni aku cakap mcm ni, kira jihad lagi tak?
tihin : takpe, jihad lagi tu.



LOL. itu adalah perbualan sebelum tido.
tihin ni kan dah lah stalker terhebat, mmg kejap je dia leh korek rahsia sape2 pn
ha, CSI kalo nak hire dia, bleh lah! haha

so, setiap orang akan ada Cinta Sempurna masing-masing okeh!
cuma, kena tunggu masa je. :)

xoxo
seriously, Jared Followill, awat hang hensem sangat????


p/s : today is 11.1.11 and my follower reach 111 :) nice!!! 
zulhilmidin was the cantik-number guy! 
thank you! x)

No comments: