Wednesday, December 1, 2010

STRAWBEARU's SHOWROOM .

assalamualaikum...

hadoi.. line kat umah ni kan 80G.. nak upload gambar mcm semalaman! grrr..
semalam pegi kuar ngan Abg Jon & Kak Lin & Ain. jumpa Apat kat bandar.
mula2 pegi nak lawat showroom Strawbearu but itu time lunch so, tutup.
pastu Apat call, japg showroom bukak.
pas makan, Abg Jon nak online jap, so lepak2 la kat showroom.

ok. actually Strawbearu is my first brother's business, partner with his friend. its a printing business.
well,kalo u all bukak under category Strawbearu, i dah cerita asal usul pembukaan company ni.
susah payah dorang bukak.
well, dorang operasi lebih kurang sama ngan masa i masuk UMT.
and alhamdulillah, satu lagi progress dorang bulan November, dorang dh berjaya bukak showroom kat City Plaza. mall fofular kat Alor Star hehehe
its a beautiful, stylo showroom indeed.

here is their address :
Unit No CP03-69 & 79 City Plaza,

Jalan Tunku Ibrahim,
05000 Alor Star,
Kedah Darul Aman.

Contact : 047309501 / 0164428448

Email : info@strawbearu.com

Website : strawbearu.com 


so here all the pictures for yesterday.



budak dah makin pandai pot pet pot pet
naik rimas aku!


with her beloved Mak Ngah Lin


model wannabe?
looking for registering her to talent agency.
LOL
kidding!


mcm model nak melawat showroom ngan adik dia x?
miahaha


*proud* *proud*
u go my brother! :D


can act as a customer.
oh, fail selipar di situ! aiya!


from behind 
cantikkk!


sisi


inside
okay, i said bleh belagak mcm ini background anugerah AIM pastu mcm tgh jalan kat red carpet.
abg jon ckp : eee, aku rasa nak sekeh ja! 
hahahaha dengki!!!


in front, more jelas.
abaikan mukaku yg pucat lesi and design tshirt hitam ku itu haha


the flyers.
apat lenguh mulut asyik ulang ayat yg sama time bg flyers kat masyarakat yg lalu lalang depan showroom 
muahahaha


xoxo

No comments: