Tuesday, December 14, 2010

Penang #1st day


assalamualaikum..

hai all..
oh, hari ini bukan hari selasa yg baik sbb Arsenal just lost to Man U pagi tadik.
dorang main tak de la buruk sgt. i just surprised cane leh keeper tu yg jd keeper?
fabianski injurt kot..

so, today nak upload gambar 1st day kat penang hari tu.

pagi2 bangun x lah awal sgt sbb malam tu i paksa kak miza & aina bersembang ngan i..
hehehe
so kesilapan pertama selepas 6 bulan (6 bulan je pun!) tak jejak kaki kat penang adalah silap naik bus.
kesilapan kedua, dh naik bus betul silap kasi tambang lak. sighhh..


Rapid Penang
jam, macam biasa..


what great about Penang adalah makanan.. mcm syurga makanan haha
ada satu kedai feveret i time keja dulu. sanggup ajak izzah ikut i, korbankan heels pakai selipar je g kedai ni sbb kn jalan jauh sket. haha i miss u, izzah!
owh, nama kedai tu Kuali-Kuali. depan GAMA



sodap!



pas makan i g tgk wayang sorang2 kat Perangin. i teringin sangat nak tgk Social Network.
nasib baik sempat.
ok, nnt i buat preview citer tu.

ada mall baru kat Penang. 1st Avenue namanya! 
x banyak lagi kedai2.




well, they have CONVERSE
dh lama x jumpa butik converse besau mcm ni.


i dont know why but i suka tgk word underground tu.. hehe


and this one. so pinkkkk!
haha im not fan of those... at all..

pastu jumpa kak miza kat kedai mamak depan komtar.
and my formet TL.. Abg Muda..
dia ni mmg x berubah langsung hahahahaha
dulu duduk sebelah dia setiap hari bergaduhhh! 
haha congratulations, he waiting for his 2nd child! :)


Abg Muda yg x Muda sangat la! ;)


malamnya Aina plan nak g pesta. kak miza and i awal2 lagi dh ckp taknak. sbb membazir, kami mmg gayat gila!
so, nak g karok. i bangkang sbb dh selalu buat.
i pujuk dorang jom la tgk Narnia.
tak nak pulak. last2 g tgk Rapunzel hahaha
ok la citer dia.


view from tingkat 10

xoxo
so so tired today..

No comments: