Tuesday, December 7, 2010

meeting dear friend at pizza-land

assalamualaikum..

enggak mahu ngomong panjang2..
haha selamat menyambut maal hijrah ya kawan2. :)

so, i met one dear-old friend time zaman sekolah menengah dulu.
i kuar dr rumah ngan Apat, then beli barang sebab nak settle barang pos.
time tengah kat kedai buku, she sms me, i looked at my hp. eh dh kul 11.59! aiya!
so, g tinggal barang kat showroom then jalan lah i dengan memakai wedges erk 2 inci (perhaps) ke pizza dekat Pekan Rabu.

she wait for me outside, time jumpa dia dah mcm nak g hiking dah
haha actually dia nak balik Langkawi
no, dia bukan org Langkawi hehe dia ada tugasan kat sana. :)

so, masuk lah kami ke Pizza Hut pekan rabu yg dulu tapak wayang cathay yg sekarang ni dah buat pizza kembar ngan KFC.
order beberapa menu feveret and order pizza yg dorang asik promote tu.
aishhh, service u all, i think u all kena tambah pekerja lah.
kesian tengok supervisor kena angkat pinggan mangkuk mcm kat food court dah
hmm, tu xpe gak ar nak compare ngan kesabaran kami tunggu makanan kami near 1 HOUR!
its ok, we all penyabar orangnya :P

ok, kalo ada Ain boleh gak dia tlg snap pic we all.
so, x banyak pics ye..

and btw, kwn punya nama Zam. she is teacher kat Langkawi.
kena balik Langkawi sbb kena jaga exam.
so, Zam if u reading this, please smile or laugh. jgn kerut2 dahi ok!
huahuahuahauahua and BE HAPPY!

*tak bleh blah before jumpa i, dia ckp dia baca blog i sbb nak tahu perkembangan i lately ! LOL haha
padahal i know, sbb bosan pegi deactivate FB kuangkuang jgn marahhhhhhhhhhhh hihi

ok, pictures!




zam, that kakak mmg betul2 tak pandai ambik gambar! 


pas habis jumpa Zam, balik showroom sebab nak settle barang nak pos,
pastu Apat pun bercakap, "bukan hari ni cuti eh?" 
i macam "alaaaaaaaaaaaaa!" pehal lak lembab sangat aku ni? kan public holiday! 
so, usung lah barang2 tu bawa balik rumah pulak... mcm  ha ha ha ha ! 

ok guys, this nite going to watch Arsenal's match for champion league. 
erk, lawan sapa eh? im such a bad Gonners lately. aishhhh

ok, have a splendid day ahead friends!

xoxo
going to la la la land this weekend! miss my girllllllllssss a lotttt!!!

No comments: