Friday, November 5, 2010

tag from Nadia


arahannya simple tp banyak gak eh hahahha

and i kena tag ngan NADIA

"Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts or goals about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it’s because I want to know you more."

aku pn terpikir, 25? apa eh?


1. saya ada 5 adik beradik lelaki. ya, saya je perempuan. tapi saya x manja ok. LANGSUNG TAK!

2. saya pelajar Maritim. mula2 mmg x suka. sekarang dah natural dalam kepala otak.

3. saya penyokong setia Arsenal. jgn igt pompuan x tgk bola. =)

4. saya orang Kedah. penah belajar kat Perak & keja kat Penang. im such a bad-homesick girl but now kat Terengganu, saya can develop my life here. like really really can! yay!

5. kat Penang, keja ngan VADS - anak syarikat TM. rindunya..

6. saya cannot go on SUSU and SOYA. still working on that. at least i dh makan TEMPE! hehe

7. so bad ni lying. kalo aku menipu (face to face) mmg obvious sangat!

8. ok, on music saya layan je mana yg best. but right now im so into Country Music. sebab pe? of course la darling Taylor Swift. and pastu boleh kata semua lagu in country music i layan!

9. my brothers declare channel 712 E! is my official channel hahaha

10. kalo nak study, mmg xleh sorang2 and laptop kena campak jauh2 :)

11. i love cooking, sangat2 suka. tp ntah lah sedap ke tak kuikui

12. keja rumah palingggggggg saya malas, sanggup upah Fahmi duit kalo tolong. :P
i) cuci pinggan
ii) sapu sampah
iii) lipat baju

13. woot woot, jgn declare aku pemalas [takut saham jatuh!] kuangkuang insyaallah by become someone wife, i'll change! kahkahkah

14. sangat tak kreatif. dont ask me to create any hantaran or whateva. i love to help and gives idea on color but nak mengadapnya.. its a big NO.

15. sejarah saya ngan LONGKANG, tak pernah bagus. end.

16. paling tak suka kalo nak sembang pasal sekolah menengah. maaf. its a reality.

17. im a single girl. still searching for a right guy. bukan MEMILIH, tak JUAL MAHAL ok. just x jumpa je lagi. :P

18. my top rules in dating : taknak yg muda dari i. but nowadays i mcm redha je. asalkan baik dan love me the way i am. =)

19. im a girl who trust in love at first sight!

20. im kinda easy to get rid of romantic feeling inside me if i know he is not belong to me or cant be with me for some rational reason.

21. sangat annoying ngan people that full of themselves. (cakap besar!)

22. sangat mudah tergelak. sangat fail kalo nak i tahan gelak.

23. sangat sayanggggkan Ain Sofea.. sangat2

24. my final start 9hb. and mcm vavi 13hb ada 2 paper.

25. sentiasa berusaha nak penuhkan hidup dengan amal ibadat but always fail! [poyo!] but seriously!

kena tag 25 org eh?
haha u all lah yg baca ni. ok?
hehe

xoxo

No comments: