Saturday, November 13, 2010

♥ its your BIRTHDAY! ♥

assalamualaikum..


owh, hari ni hari sabtu.
hari ni saya kena ngadap 2 paper utk exam final.
yes, maybe ada yg nyampah dengar saya merungut sejak UMT kuarkan jadual periksa yg paling tak adil penah saya terima.
lantak la nak menyampah, ada aku kesah? hahaha
kauorang tak face mcm aku,ngadap Sistem Kontena ngan Commercial Law hari yg sama.
bukan kau ngadap TITAS ngan Law hari yg sama.
bukan! aku cakap pasal sistem kontena ok!

oh, ter emo pulak.

btw, right now, the time i tgh taip ni,
dah selamat menjawab pun.
Sistem Kontena pagi tadi,
kuar dewan muka mencuka sebab ada lopak2 dalam kertas tu.
pastu Commercial Law pukul 3.
ini kuar dewan, menggula haha senyum sket.
xde lopak tapi conform la tak 100% kan.

owh, tujuan entri ni sebab nak wish BIRTHDAY kat one of my good friend here.
a good buddy, a good listener and of course paling goood in making me laugh.
hehehehe

time tengah lantak dinner semalam ngan dia lantak beberapa keping roti canai,
Aiman tiba2 tgk jam terus cakap,
"eh, dah banyak minit lewat, Happy Birthday Epul!"
Zaher angguk2.
aku macam "what? what? dah bulan 11 ke?"
Epul senyum je. hahahahahahaha
kebingungan la aku,sampai bulan pun aku ingat still on OCTOBER! hahahaha
mmg sewel, x sedar diri mcm ntah pape bleh igt still bulan 10.

so, sambil sepak2 kaki dia bawah meja, i wish him a very bright birthday. hahaha
malu2 kucing pulak dia. apa la!
aku pulak over excited kot.

so, ini lah birthday boy nya.
well, kalo nak pilih gambar dia x susah sbb mmg semua jenis gadget leh ambik gambar mesti penuh ngan muka dia wakakakaka


Mohd Shaiful Zakaria


HAPPY 21ST BIRTHDAY DEAR.
SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR DAN
DIMURAHKAN REZEKI SELALU, INSYAALLAH.
SEMOGA BERBAHAGIA SELALU.
FRIENDSHIP NEVER LAST!

[eh mcm panjang lak ucapan hahaha]


xoxo
ok, mahu pakai mask, tutup lampu, pastu tido smpi lebam.

No comments: