Monday, November 29, 2010

hujan batu di negeri orang, hujan emas di negeri sendiri =))

salam hari isnin..

hehe hari ni bleh senyum lebar sampai ke kepala haha
alhamdulillah, pukul 6am tadi selamat sampai ke Alor Star, and 630am sampai rumahku hihi

pagi2 matahari dah naik terus start moto g kedai carik breakfast
hahaha konon dah berani bawak moto sorang2 la g jauh2.. dah tak fobia nak lintas2 jalan ni
kehkehkeh kan tihin kan?

time perjalanan nak g kedai tu, ya allah, damainya rasa amannya rasa
angin pagi kat Kedah mmg tak sama ngan angin kat Terengganu
rasa mcm lama siottt tak balik kedah,, lama lah jugak since raya Aidilfitri kan..
kahkahkah budget ko duduk oversea, pastu jakun mcm dah lama nak mampus tgk sawah..
balik dr kedai, saja ikut jalan jauh konon2 nak tgk sawah padi,
gelak sorang2 sbb aku terasa mcm teringin sangat2 nak tgk sawah padi.. adoyaiii.. apa la.
pastu jumpa pakcik2 kampung nak g sawah, rasa mcm hepi sgt..
aku rasa dorang mst mcm apa la ngan anak Pak Long ni, senyum lebaq sangat...
kahkahkahakah

pas balik tu, dh dgr suara kartun kat TV..
AIN dah bangunnnn heheheh
dia tak mcm growing up pn, cuma cakap je dh makin lancar.
suap dia makan nasi, then sembang2 ngan dia walopun kdg2 aku pn xpaham dia ckp pe hahhaa
pas mandi kan dia, siap2 kn dia kasi wangi and pakai skirt, (duduk ngan i mmg akan jadi feminin compare kalo duduk ngan Tok Wan dia, adoiii pakai sarung je nak pakai pe)

pastu dia tengah bebel ape ntah, i dah tertido haha
bangun, bawa dia g beli aiskrim, masak..

abg jon & kak lin sampai, terus lunch.
well, congrats to both of them sbb x lama lagi bertambah lagi la anak sedara i =))

now, dh habis lunch..
hujan lebat siottt.. mata mcm berat pulak eh.. haha xla , x tido..

so, enjoy this aman-pictures. haha






nama saya Ain Sofia.

haha, think she ready to go to school.


xoxo
happy holiday, loves! take care ok!

No comments: