Thursday, November 4, 2010

demi 10 markah, demi Poster Sistem Kontena

salam..

ini cerita semalam.

hahaha pas buat keja ni i cakap kat my dear housemate, Dayah.

"aku pelik la. aku bukan nak merungut, tapi aku terlintas kat hati je. setiap kali aku nk submit assigment, then aku nak discuss presentation penting, mesti hujan lebat gilerrrrrrr! huhu Dayahhhh, ni malam ni pulak!!! aku x merungut Dayah! aku sedih!"

beberapa JAM sebelum tu.

i dalam class terakhir Datin. Port and Shipping. Datin such a cutie bila we all spot soalan final towards her hahahaha THANKS Datin. =)
and x bleh blah bila aku kena ni :

"Shatiroh, are u sleeping?" kuat kot.
aku terkejut sket je, bukan terkejut giler sbb aku dah jangka kan benda ni akan terjadi haha
masalahnya aku baru je terlelap 2 saat. uwawawa yg Tihin sebelah aku berkali-kali tido, x pulak kena!!!
"No, Datin!!!!!!! Pening kepala!" -- Datin senyum! Aku malu. haha

korang bayang lah, belajar pasal number2.. nasib baik aku tak muntah.

ok, sementara itu.

'sequel' dari kes poster previous entri, i dah hantar pagi semalam.
aku g tunggu kedai bukak kot. gerammm aku.
pastu alih2 rupanya kena ambik masa. jenuh lah kalut suh Daniel call En Kasypi nk mintak postpone. nasib baik bolehhhh!

so, janji nk ambik poster before 530pm. well, aku tahu kelas datin mesti lebih dr tu.
terpaksalah minta tolong Dayah. nasib baik lah dia sanggup pg ulang alik 2 kali suma sbb org melayu yg janji melayu tu! hmmmmm...

malamnya sepatutnya nak study ngan budak2 ni.
pastu zaher cancelkan sbb hujan. time tu hujan rintik2 lagi.
i kena pg jugak sbb nak pegi tampal poster kat tempat pameran.
i ajak Dayah temankan. time keluar mmg hujan tp mcm ok je bleh redah.
pastu berenti kat kedai print kejap, time keluar dr kedai tu mmg lebat nak mampus.
tunggu punya tunggu makin lebat. jam dah kat kul 10.
huhuhu i pun mcm ajak Dayah, redah je la.
bila sampai library, basah tu jangan cakap la.
rasa bersalah sangat ngan Dayah.

pastu g pasang Poster tu. hahaha jenuh aku ngan Dayah pegang board tu takut jatuh. hahahaha
thanx Dayah. thanxxxxx
aku dah ckp, nnt aku citer kat anak2 aku hehehe


Poster : Innovation of Container

kitaorg wat tajuk Container House.






ni lah Dayah. thanxxxx!
dia pun ada blog


pas sampai rumah, i pun treat dia ngan jemput2 xde bawang hahahaha

thanx again dear!!

xoxo

p/s 1st : meet the fav bois this evening. epul terus cakap "kak shaaaaaaaaaa, aku panas hati ni! " [tp suara leh kira dh sejuk sket tu! :P ] hehehe its ok lah dear. sabar! hahaha zaher buat muka sbb dh citer earlier. sabar la!!!

p/s 2nd : not everything is about u! penat la nak explain.

p/s 3rd : kerap x i update? ngahahahaha

No comments: