Wednesday, November 3, 2010

Coconut Shake : saya addict.

salam..

hujan di terengganu dh makin kurang,
tp ombak still lagi kuat,
still lagi bila i bukak tingkap bilik, bleh dengar bunyi ombak yg oh, sungguh merdu :P

well, this time around bukan nk gebang hal hujan lagi..
ok, this time i nak citer another thing i love at terengganu.
well, its not a biggie thing sbb it just because of a one DRINK.
ngehehehhee

well, semalam i patutnya kena print Poster for Container System.
pagi2 [well,x pagi sgt]. around kul 12 i g Oseonagrafi.
well haku pn x tahu Oseonagrafi ni for what tp i know its kinda a lab lah hehe
dorang ckp, print Poster siza A1 murah kat situ.
so, i pun dengan rajinnya pg lah rempit sorang2 ke tempat tersebut.
bila sampai je, Ayu & Fiza pun sampai, of course dgn niat yg sama.
hurrmmm, MALANGNYA,
bila tny pasal nk print, kami diberi jawapan yg amat keciwa..
kertas habis.. and she advise suruh pg tny kat FMSM lak.
tp malangnya jawapan yg sama jugak..
alahai...time gini lah kertas habis ye bang? huuuuuuu

pastu plan nk kena g petang pas class Datuk lah.
dengan harapan kononnya kedai tu bukak.
so,awal2 dh ajak Hawa teman sebab Tihin balik kg.
pergi lah kami. hurmmm MALANGNYA
kedai tutupppppp!!!!!!!!!!

pastu konon2 nk hilangkan serabut, [serabut lah sgt]
ajak Hawa g minummmmmmmmmm..
well, dulu time study kat Perak,coconut shake abang kat pasar malam tu mmg sedap woohh,,
tp kat Penang, x jumpa ok.
and kat Terengganu ada kedai baekkk punya! NR Cafe.
kedai ni selalu gak masuk paper. infact Hawa cakap, baru masuk yesterday.
makanan nya i x ok sgt, but Coconut Shake nya mmg terangkat!

ok, dah lah biar lah gambar yang menceritakan semuanya :P


slurpppp..


nyum... nyummm


ini cerita malam pulak ya..

time i tengah kasi tegang muka i, [mask] zaher call ajak lepak ngan Aiman.
wah dia, nak lepak depan umah.
so, i ni taknak timbulkan salah paham [cececece] ajak lah budak2 ni g minum.
kat mana?
kahkahkahakahkahakah NR lagi hehehehe

ok lah, biar lah gambar juga yg ceritakan keadaaan hehe
p/s : kualiti gambar sangat x elok sbb henpon 2MP je kan


final destination #1

mata sepet tp hati tak sepet pas tengok Coconut Shake =))

final destination #2

I : Aiman, why rambut Aiman mcm tu?
Aiman : a'a, mcm topi keledar kan?
I : hahahahaha

LOL

oh, Zaher yg order bukan saya! kuang kuang kuang

ok, muka ni mmg real insaf sbb layan lagu nasyid kat NR
hadoooi, pasni xleh bawa dia g tempat pasang lagu nasyid,
penat tenangkan dia, penat gelak sbb suma word motivasi kuar dr mulut dia
well, like i said lah zaher, i like u more when u CACAT!

:P

final destination #3


ok, itu saja update saya yg saya melantak Coconut Shake sedap 2 kali sehari dlm tempoh masa 4 jam hihihi
well for me sedap lah that i can ever find here.
sape rasa x sedap, its ok. masing2 ada opinion.
mcm i ckp, masing2 have bad day kan?
so, RESPECT tu penting, okeh?!
eh melalut lak.

well, as everybody know Kedah teruk kan banjir?
my kampung as well lah.
sighhhh,rindu kat rumah jgn cakap lah.
at least serabut ngan keja2 ni buat i lupa jap.

ni gambar i cilok dr FB kezen i.
ini betul2 depan rumah. smlm call, abah ckp kalo hujan x berenti lagi today, insyaallah masuk lah dlm rumah.
before this kalo banjir pun,x akan sesekali masuk rumah. this is the worst ever! :(


itu my cat. Lilin if i not mistaken. mummy dia Tex mesti sibuk breastfeed adik2 dia.
sedih lak aku tgk Lilin.
nak balikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! :'(


xoxo
my final begin on Nov9. takut nya!!

4 comments:

aliesha kirana said...

aaaaaaaaaaaaaa...itu feveret AK jugak!!! NR cafe mmg tmpt AK lepak2 dl..coconut shake tu seyes sedap gila..menu wajib kalu p NR.. heeheh..rindunyaa!!! sha buat AK rindu lagi!!!

.MISS_SHASHA. said...

hahahahahaha

Zezebel said...

comel je kucing tu, hehe

.MISS_SHASHA. said...

zezebel : mmg comey tapi naughtyyyyyyy!hehe thanx come vidit my blog :)