Thursday, November 18, 2010

awesome-fabulous Adha this year

assalamualaikum..

i celebrated Adha yesterday at my roommates's kampung at Kuala Ibai.
well, janji ngan Aiman nak g kul 9 but, dh nama pun i duk sorang2 kat umah haha
last2 gerak kul 10. smpi kg Tihin kul 11. ada masalah teknikal di situ, sepatutnya less than 1hour pn dah sampai.

dah sampai terus Tihin kasi we all makan.
bihun goreng ngn rendang! sedap woo rendang.


ok, muka happy kan? pagi2 raya kat tmpt org.
ini kat umah Atok Tihin
thanx Tihin & family :D



pastu round2 kat area kg dia, tgk org tengah potong2 daging.
kau gila, surau kg Tihin sembelih 10 ekor. ngahahaha

pastu Tihin ckp, japg nak g makan kat umah kawan baik dia, Syu.
tapi pas Zohor. time tu baru dkt2 kul 12.
malu lak nak lepak lama2 kat rumah Tihin sbb sedara dia dh ramai hikhik
so, kami mengambil keputusan nak lepak kat Masjid Terapung, tunggu Zohor kat situ.

oh Masid Terapung - kau mmg cantik tapi makin cantik bila angin laut yg serius best nak mampus tu membelai2 menggoda2 aku ngantuk tahap kesatria baja hitam!



ucapan dari kami berdua utk sanak saudara di Kedah & Pahang



thanks Tihin sebab sudi terima kami beraya kat ur kg
huahuahua


serius time ni i rasa mcm nak baring tido kat situ!


pastu azan Zohor.
oh God, iv been avoiding to listen to the Takbir Raya cz taknak sedih2
alih2 kat situ dengan angin yg best tu haishhhh.. but no worries lah x nanges pn :P

pas semayang semua, g umah Syu.
perghh, Syu kari tu mmg sedap wohh..
Thanks Syu kasi we all makan heheheehe
thanksssss!

well, sbb mcm sedap sgt, i tak snap picture pn.
Aiman ada ambik. haha


pas g umah Syu, kena buat aktiviti feveret Aiman. berkaraoke.
well, i sang too and i paling suka bila nyanyi 7 Things from Miley.
waahh, relief. :)

Tihin & Syu

Aiman, peng-karaoke tegar semelaya :) hihi

i sempat tido sekejap dlm bilik tu hahaha
serius ngantuk!

pastu Aiman and I 'sneak' to some heaven place called Secret Recipe. :))

itu cerita raya I. how abour urs darl? must hv a great one too!

xoxo
kembali ke tugas hakiki - belajar!
thanks #zaher #epul #aiman to accompany me! *hugs*


No comments: