Thursday, November 25, 2010

1 video shuffle, 6 gambar gembira. 3 hari lagi nak pulang. im blessed!

gosh, tak sedar dah bulan 11. just now sembang ngan daniel, he have to change his ticket to 4th of december, then i mcm "what, next month dh december?"
aiya,,, pe jadah lah ngan sistem kepala otak aku pasal bulan2 kat dunia ni?
uwawawawa


semalam 24.11.2010,

plannya nak pegi makan kat my former feveret restaurant, Sri Budi.
berat hati nk pegi tp sbb budak2 ni nak sangat SUP DADAH dia tu, i pn mcm "OK!" --> ye, aku pn nak jugak tp tak lah nak sangat!hahaha

well, last2 sbb daulat aku kahkahkahakah that restaurant closed. so, beralih lah kami ke kedai makan sebelah dia. hihi

order mcm tak penah makan seminggu!
ok, GAMBAR, GAMBAR guna 2.0mp punya kamera.. hudussss betol!



nampak mangkuk oren, yg xde isi tp tinggal kuah tu?
itu i order, biasa,sup ngan diriku ini x dapat di pisahkan esp sup perut & sup tulang
yg aku pelik, kalo kat kedah, x pulak aku gila ngan sup2 tulang ni. hurmmm..

ok, i mmg assume kalo i order sup tulang itu adalah tulang daging lembu.
so, xde effort nak tanya.
so, makan dengan penuh berselera tnp memikirkan apa2 yg bakal terjadi.

then

pas habis makan, tengok Bersamamu, gelak2 ngan si cacat Zaher yg makin menjadi2 rancangan nak masuk The Amazing Race Asia ngan si Aiman tu, hahaha
OMG, kepala tiba2 berdenyut.
dahi rasa panas.
sah lah, tipah tertipu. itu adalah TULANG DAGING KAMBING.

sighh, they should cakap tau, kalo i ni spesis alergik yg smpi leh mati tu, xke susah???
adoiii
telan actifast cepat2 terus ok! thanx GOD.


ok, seterusnya adalah video kanak2 yg sangat tinggi cita2nya nak masuk The Amazing Race Asia.
ingat, korang, setiap pit stop sebut nama we all. Kak Sha, Epul, and Tihin wakakaka

nah ambik, video shuffle pukul 330am di foyer library. its only 7seconds but 'brilllllliant' giler hahahahahaha


video



oh ya, hari tu kuar kejap bandar sbb nak kena beli tiket balik alor star.
sigh, x jadik pegi johor for some reason.
maaf ye zaher, epul. and of course along & kakak.
nanti sha pg insyaallah.

kuar ngan aiman je sbb zaher, tihin and epul have public speaking class.
have to rent car sbb pinggang aku dh sakit kalo naik moto. hahaha
owh, parking sungguh susah ye Kuala Terengganu. aisehhh..



"akak, cepat ambik gambar kita"
"mcm mn? mcm ni? --> letak henpon kat dashboard"
"a'a mcm tu"


hahahha aiman, sape lagi champion ni?? aiman ke epul??? hahhahaa


adalah one of must thing to bring home bila nak balik kg.
kali ni kapasiti tak banyak sgt,
yg kanan epul punya, yg kiri i punya.


aiman sangat suka makanan ini!
dodol balut dalam daun palas.
dia ckp sedap...
im not into dodol so i snap pic je sbb nmpk cantik. ehehe


ok, dah. have to cover much more on Port and Shipping Management.
last paper on Saturday bebeh.. and going home on Sunday malam =))
Ain, tunggu Maklang okeh?? x sabar aku nak gaduh ngan dia sampai dia nanges hahaha

xoxo
sem 3 will end soon... =))

1 comment:

Zikri Husaini said...

teruskan perjuagan... ambo dah habis belajau.. so kena cari kerja.. hehe licin semua tuh.. fuh kuat makan...