Friday, October 22, 2010

my only penawar



salam jumaat everybody.
how r u guys feeling today?
im gooooooooddddddd =) , just sakit perut tiba2.
kalo makan nasi kerabu, mesti end up dgn sakit perutt..
ala, why ar? i love nasi kerabu..
mcm mn nak duduk kat terengganu terchenta niiiii!!!!!!!! :P

well, tido awal dan bangun seawal yg mungkin jugak
hehehe sakit perut still x hilang2 sighhhhh

BUT at least today, i dah buat one thing that gonna make my day shine shone shune =)

tengah hari i sempat webcam with my little girl.
rindunyaaaaaaaaa..........
last jumpa dia raya eid okay!
and nnt mid december baru leh nak jumpa.

sedihnya tengok dia dah besar,
dah nak dapat adik dh pun, how fast time flies.
i still rasa mcm baru je i babysit dia for 3 months ++
i rasa mcm baru je celebrate 1st ever bday dia!
sighhhh u are getting older Ain [ceh, macam aku lak mummy dia nak emo, emo! haha]
well, suara dia pun makin kuat calling me "maklang...maklang..." pastu when i put towel atas kepala, she told other guys there - "hantuuuuuuuuuuuu" haha kojaqqq punya anak sedara kesayangan the only one! haha


jangan tanya "eh, u tak balik ke raya haji????????"
JANGAN TANYA sbb korang dah tahu jawapannya! uwaaaaaaaa
im in the middle of FINAL exam okay!
so, i akan beraya kat sini, kat Terengganu! uuuuuuu

1st time eva aku x balik raya weiiiiii..

oklah, this weekend we have sooooo much keja nak settle..
datin lah, datuk lah...
hadoiiiiiiiii..

have a wonderful weekend love,
=)

xoxo
will try to update as much as i can.. well blogging is my first love ehehe

2 comments:

Jon JuOn said...

haritu aku webcam dengan Ain. masa dia nak turun dari kerusi aku tanya dia "Ain nak pi mana tu?". hang tau dia jawab apa? "tak pi mana pun. nak pi mana, dah malam dah ni"...bwahahahahaha

.MISS_SHASHA. said...

hahahaha budak tu mmg dah makin cerdik. ada ja menjawab bagi mati ayat. hehehe miss her so much. mcm nak suh mak bawa dia mai Tganu ;P