Tuesday, October 5, 2010

malam ni saya ada test Sistem Kontena! saya nak A tp malas!


malam ni saya ada test Sistem Kontena tapi saya malas giler nak study!!! Oh, En Kasypi!!!!
kenapa lately malas study eh?pelik betul kite huuuuuuu

saya tengah suka ni! hehehe
tp
kadang2 bila nak update blog pasal feeling ni, pk 2,3 kali
isk takut lak nak show off feeling hehehe
nnt malu, budak2 rapat ngan saya esp kat sini baca [ehem ehem] kihkih
pastu abang2 & adik2 & kakak2 ipar baca, dah assume benda lain haha it alwayyys happend!
hurmmmm,,,

so,xpe la.. xpayah tulis huahuahua

and btw, Datin telah mengeluarkan statement tak bleh blah yg konfom dia menyesal cakap!
dia ckp "Shatiroh, u better make sure that u get A for my subject!"
saya mcm terbeliak biji mata, ternganga tak luas sangat, senyum mcm kena paksa kahwin, sambil Shaiful Zakaria tersipu-sipu [konon lah kan, padahal gelak kat aku!] malu sebelah saya!
saya ni mcm alamak, Datin! Takkan sebab saya kasi homework yg saya discuss ngan Shaiful Zakaria thru YM yg mcm bagus tu Datin assume saya pandai utk killer subject Datin yg 4 jam kredit tu?? No Datin, plese dont put any hope. Kalau Datin x upset, saya yg meraung.
Ini mesti ni, saya conform Datin belum mark paper ujian saya yg hampeh tu. huhu
apa2pun saya saaayyyannnng Datin yg cantik yg once upon a time drove Alpha Romeo [woh, Datin aku bawa sport car tu!]
*fakta : now she bawak BMW pastu langgar RED light bhahahahaha

so,
Dear Datin,
i hope next semester u'll be teaching us on Logistic cz i heard rumors that En Aslaam also on the list! whatever people said, [wah, xbleh blah ayat aku!] u have to know, all of us from Mapem, like the way u taught us. at least when with you, we know much about maritime! seriously!
much love!

ok, surat tu utk tatapan pembaca saja! owh, Datin takkan baca punya blog i yg tak seberapa ni!

xoxo
i nak off lappie, then nak study!
adoii, come on RAJIN, come to mummy!wuawuawuawua

i have a great time yesterday! they always know how to cheer me up! much love!

2 comments: